mihraveannesii Kızlar alınan topuk kanlarının hepsi normal çıkıpta 2 aylık olunca troidi yükselen var mı yada sarılık varken troidi yükselen
aylizinannesiiii mihraveannesii ay evettt bizde oldu tam iki aylıkken kan testi verdik tiroid yüksek geldi doktor önümüzdeki ay tekrarlayacağız demişti grip oldu üç aylık dördüncü ayda kan verebildik düzelmişti ama meye bağlı yükseldi bilemedik şimdi üç buçuk yaşında ama normal artık çok şükür
Rengarenk52 mihraveannesii bizimde tiroid normaldi 8 aylıkken bizede tiroid tanısı kondu 4 aydır ilaç kullanıyoruz bidahaki ay tekrar kontrole goturcem bebeğimi
mihraveannesii crybaby evet benim kızımda bugün 2 aylık oldu kan verdik troidi yükselmiş hemen topuk kanı sonuçlarını araştırdılar onlar hep 1 çıkmış normalmiş neden bu ay böyle oldu anlamadım
mihraveannesii aylizinannesiiii sonradan normale döndü mü 🥹 içime su serptiniz umarım bizimde öyledir bi anda yükselmiş doğduğu zaman herşey iyiydi oysa ki
mihraveannesii Rengarenk52 peki neden oluyormuş bişey söylemediler mi uzamış sarıık vardı bizim tetikler biribrini dedi doktor
Rengarenk52 mihraveannesii yani sebebi yok ama tedaviye hemen baslanmazsa cocuk da geç gelişme zeka geriliği gibi sıkıntılar çıkabiliyor
mihraveannesii Rengarenk52 biliyorum bende troid hastasıyım yıllardır tedavi görüyorum ilaç kullanmama rağmen ilk çocuğuma geçti topuk kanında çıkmıştı oda tedavi görüyor 5 yaşında…. şimdi ikinci doğumumu yaptım topuk kanı iyi çıktı dediler çok sevinmiştik ama bugün şok oldum
Rengarenk52 mihraveannesii ALLAH başka dert vermesin yine ilaçla normale dönüyor belki Bi anda düzelir ilaci keserler
mihraveannesii crybaby evet bende troid hastasıyım ilk bebeğimede doğar doğmaz geçmişti oda troid hastası oldu … Bu defa olmadı dedim ama sonradan çıkabildiğini bilmiyodum çok şaşkınım