Emine_2222 Kızlar 2 gün önce teşefonumun sol alt koşesinde ince kısa siyah bir çizgi oluştu önce çok kısaydı şimdi bir tık daha uzadı niye böyle oldu acaba ne yapmam gerekiyo başına gelen varmı
ArvenMom Emine_2222 dediğim gibi iç ekran filmiyle alakalıdır 8 bin falan tutar eşim apple çalışıyor fiyatlara ordan hakimin (:
aslanmommy Emine_2222 uzar genişler herşey olur. Ben hiç yaşamadım ama eşim yaşadı köşeden darbe aldı çizgi gittikçe büyüdü. Ekran değiştiriyorlar çöl bişey tutmaz heralde
aslanmommy ArvenMom öh bende dedim ki çok tutmaz 😂 8.000 ona vereceğime telefoncuya o şekilde satıp yurtdışı almak daha mantıklı 😂
rainayaz Emine_2222 ekran çizgisi kendiliğinden büyümez büyük bir ihtimalle iç ekrandan kaynaklı telefoncuya götürün isterseniz
ArvenMom aslanmommy kendi servisi dışında telefonlar yapılınca sonra apple servisini telefon arıza vermeye devam ediyor diye ağlayan çok müşteri gördüm 😄 seçim sizin
aslanmommy Emine_2222 Emine_2222 yenile yurt dışınla daha iyi ama sen yüne sor telefoncu o kadar fiyat vermez bence
ArvenMom Emine_2222 bence de zaten son sürümünü alıcak ama fiyat gayet normal normal telefonculara yapılmasını asla önermiyorlar orjinal parçaları çalma ihtimalleri çok yüksek oluyor ve bu sorun çok sık yaşanıyor malesef seçim sizin