binnur64 1 yaşında bebeği olan anneler sabahtan akşama kadar neler yapıyosunuz neler yediriyosunuz? bebeğiniz sürekli peşinizde mi?
Minii_baby binnur64 3 ana 3 ara öğün şeklinde yiyor oyun kurup oynadığını için beni hiç zorlamıyor hala öyle çok şükür 😅
ffulya binnur64 sürekli peşimde kendi oyuna dalsa bile mutlaka beni görüş mesafesinde tutar😂 3 öğün yiyor günlük mutlaka yumurta ve yoğurt oluyor diğerleri ben günlük ne yaparsam aynısını yiyor bizimle
binnur64 Minii_baby ana ve ara öğünlerde neler veriyosunuz acaba benimkine sabah asla bi şey yediremiyorum 🥲
isufumveben Minii_baby Minii_baby 1 yaşında bebekleri sorunca öğün sayısı fazla geldi ama sizinki büyükmüş ya
Minii_baby binnur64 şöyle sabah zaten mutlaka kahvaltı yaptırıyorum Makarna yoğurt / köfte patates/ tavuk pilav vb.. Ara öğünlerde atıştırmalık hurma topları Meyve genelde karışık meyve pişirip blenderden çekiyorum öyle çok seviyor
binnur64 Minii_baby kahvaltıda ne veriyosunuz mesela her gün pişmiş yumurta ya da haşlanmış yumurta yiyo mu peynir hangi peynir mesela
Minii_baby binnur64 haşlanmış sevmiyor mesele Tereyağlı kırma yapıyorum bazen omlet bazen pankek peynir olarak da labne yada burgu peynir
binnur64 isufumveben aynen bende şaşırmıştım 1 yaşında nasıl yiyo bu kadar diye ama 2 yaşındaymış meğer 😊
binnur64 ffulya benimkide öyle ya akşama kadar mızmız peşimde. oyun oynuyo kendi kendine diye bırakıp işlerimi hallediyim diyorum hemen peşimden ağlayarak geliyo 🤦🏻♀️ akşam babası geldi mi ondan mutlusu da yok, nazı anasına ya