Sassolsobe ArvenMom süper post 💐bu post sürekli sabit kalsa keşke kahve postları yerine hergün biri bunu açmalı
Sassolsobe ArvenMom biz kahvaltı röşti Ara öğün sütlaç Öğle yemeği semizotu çorbası Ara öğün armut püresi Akşam yemeği tavuklu havuçlu soğanlı yemek
atlassmomm ArvenMom Kahvaltı:dil peynirli omlet, domates, salatalık Ara öğün: elma, kırmızı erik, karpuz Öğle: cevizli hurmalı kek Akşam: kıymalı kabak yemeği, ev yapımı erişte, yoğurt
ArvenMom Hyesim bebek ekmeğini fırından alıyorum granola da internetten sipariş ediyorum ya da bebek mağazaların da buluyorum
SBilge ArvenMom Sabah; Ballı muz Öğlen; Dana kavurma, şehriyeli pirinç pilavı, domates, kavun Ara; Çilek yiyecek Akşam; Menemen, Dana kavurma ve belki karpuz 14ay 23gunluk, siz ne kadarlıksiniz, size göre az gibi geldi yediklerimiz
Gulcann0 ArvenMom 21 aylık bebeğim Sabah: Krep, yaban mersini, kaşar peyniri, salatalık. Öğle: Sebze çorbası. Ara öğün: Meyve ve sonrasında kefirli smoothie. Akşam: Kıymalı semizotu yemeği Uykudan 1 buçuk saat falan önce de avokado+muz+yulaf uyku maması
Irmakmelegim ArvenMom 3 yaşında kizim(4 Gün sonra) Sabah peynirli omlet bal yedi Öğlen tel Şehriye çorbası (terbiyeli) Ara öğün karışık meyve Akşam kofte Sebzeli makarna yoğurt Ara öğün herhangi bir meyve sonra gece uykusu
Irmakmelegim ArvenMom benim kızımda aşırı seviyor tel Şehriye arpa Şehriye hiç hayır demeyeceği corbalar
ArvenMom Irmakmelegim benim kızım da etli olan çorbaları seviyor ve tarhana mercimek şehriye tavuklu olanları da ☺️