2prensannesi_06 Kizlar oglum agustos 10 da 7 aylik olacak ve park besigin ikinci katinda yatiyor donmeler vs oluyor alt kata indirmeme gerek varmi yoksa 1 ayda bekleyimmi besikte sallayarak uyuyor gece filan salliyorum sizden fikir alayim dedim
bana1cocukyetti 2prensannesi_06 Sadece dönüyorsa bence bir şey olmaz ama tutunup ayağa kalkıyorsa bence indirmelisin düşer falan Allah korusun. Ben tutunup kalktığını gördüğüm an alt kademeye aldım
Yazmelegi_ 2prensannesi_06 sürekli elimi tutma alışkanlığı vardı onu unuttrunca indirdim ben şimdi de başlasanız olur
2prensannesi_06 Yazmelegi_ yani indirigimimi iyi plurmu bizde ole bi aliskanlik yok ama salliyorum aslinda kendiliginden uyumasini cok istiyorum
Yazmelegi_ 2prensannesi_06 bizde çok çok uykusu gelince mamasını verip yatırıyorum uyuyo deneyin isterseniz ama ilk zamanlar zorlanmıştm
Merve-Lina 2prensannesi_06 belli olmaz ne zaman kalkacaklari siz her ihtimale karşı indirin. Benim kızımda mama yapmaya gitmiştim bi girdigimde yatakta oturuyordu. O gün indirdim