Elifeslemada edadnmzzx götürcem 2 hafta sonraya randevu bulabildim cuma günü de şehir hastanesine çocuk doktoruna götürcem devlet hastanesinde cihazlar eski belki bilememişlerdir
Buketnazli Elifeslemada bilkent şehir hastanesi çocuk ortopedi Şenol Bekmez. Bence bu alanda bir numara. Onun sayesinde ameliyatsız bir süreç geçirdik
Buketnazli Elifeslemada ameliyatı ya da seyahati vardır ondan iptal olmuştur. Randevusuz bakıyor mu bilmiyorum biz istanbul da başladık ona gitmeye artık senede bir kez gidiyoruz onda da randevu alıp gidiyoruz
Elifeslemada Buketnazli doktorun takvim değişikliği dolayısıyla iptal edildi diye mesaj gelmiş en azından başka bi doktora yönlendirselerdi 13ündeydi randevum 20sine başka bi hastaneden buldum orası da çook uzak gidebilir miyim ondan da emin değilim
Fatma_52 Elifeslemada bize doktor Tübingen kalça ortezinj onermisti 5 ayin sonundan 10 ayina kadar takili kaldi kizimda cok şükür iyilesti. Cift bezin etkisinin olmadigink soyledi doktor
edadnmzzx Fatma_52 Merhaba geçmiş olsun 🙏Kalça çıkığı mıydı gelişim geriliği mi vardı ve dereceleriniz kaçtı