miranatlass Tlyxx biz kullandık çok faydasını gördük şimdi 2.yi kullanıyoruz çocugumun kıvranmaları geçti
yirmiyedimayisdersin Tlyxx biogaia ve relaktaz ikilisi 2 aylık bebeğime huzur veriyor. Kullanmadığımız gece gün sabah edemiyoruz. Çığlık bitmiyor sancı kıvranma… Ben damlalardan razıyım Allah da razı olsun🥰🤣🤣
AnaKuzusu34 Tlyxx ben ilk kızımda kullanmıştım hiç memnun kalmadım ve bebeğimi sancısı daha da çoğalmıştı .
yalifile ben kullanıyorum damlalar içinde en çok bundan fayda gördüm. Gaz ağlamalarımızın %70i kesildi diyebilirim
caspermama bigaia, biogaia’nın yeni versiyonuymuş artık diğeri üretilmiyormuş. ayrıca bu bir gaz damlası değil bağırsak düzenleyicidir. 2,5 aylık bebeğime 3 gündür bunu kullanıyorum kabızlık yaptı :( başka yaşayan var mı
caspermama crybaby bıraktınız mı kullanmayı peki ne yaptınız? Doktor 4. ay dolana kadar kullanın demişti bize. Kaka yapamama olayını konuşmadık tabii yeni oldu
lion_north crybaby yaa bende bebegim emerken surekli sulu sekilde kaka yapiyor gazla beraber dedim doktor bunu verdi duzenleyici vermez olaydi gunlerce yapamayip gaz sancilarimiz cogaldi biraktim bende kullanmayi yavrum ne guzel gun icinde surekli yaparken neredeyse bir hafta yapamaz oldu
minervadefne AnaKuzusu34 bizde de aşırı huzursuzluk yaptı çok kötü oldu çocuk herkese aynı etki etmiyor sanırım
asellinaninannesiii Tlyxx bebegim 2 aylıkken kullandım geçirmek yerine aşırı aşırı gaz yapmıştı bizde 🌸
crybaby caspermama bırakmadım daha pazartesi kontrol var orda tekrar soracağım bence bu damlaların hepsi yalan bir işe yaramıyorlar
Mrt06 Tlyxx bıogai bağırsak düzenlenmesine yardım eden bi damla o anki gazını geçirecek bısey değil ben onu düzenli kullandım ayrıyetten kimyonlu su ve zeytinyağı içiyordum bu şekilde kolayca geçti
ilenalemin Tlyxx ben de kullanıyorum bigaiga ve relactax.orta seviyede işe yaradı diyebilirim zaten tam anlamıyla hiç bir zaman bitmeyecek
yalifile jdjdjf günde bir defa 5 damla zaten önerileni ben akşam 6 7 gibi veriyorum doktorumuz o şekilde önermişti
adikom yalifile bebeğiniz ne kadarlikken başladınız? Birde yeni çıkanı mi kullanıyorsunuz dolapta saklanan eski versiyonunu mu
crybaby lion_north yazık ya benimde öyle oldu canım bir aydır kullanıyorum bide kısa süre olsa anlarım ama yok yani maalesef yaramadı
lion_north crybaby valla ben fark edince kestim oyle bir ay falan beklemedim cocuk kusmuyordu ikindikca kusmaya basladi yasamadigim sorunlari yasadim malesef
lion_north crybaby buyuk ihtimal ikindiklari icin kusuyorlar yani ben oyle tahmin ediyorum cunku daha onceden kusmamiz bu sekilde yoktu