1burc Sermec27 onlara göre iyi ama bence kötü kıyıda köşede bişeylerimix olsa iyi olur ama beceremiyoruz işte vicdan işi demek ki birazda
serendipity16 Cicektebenimcicekligunlerde bende idrar kaçırma sorunu var hiç çişimi tutamam ondan mı acaba pelvik kaslarım zayıf
Cicektebenimcicekligunlerde serendipity16 Hiç bilmiyorum canım yanlış bilgi vermiyim. Ama idrar torbanla alakalıdır o zor doğum yada kilolu doğum yaptıysan bir kadın doğuma görün kaç aylık bebeğin ilk aylar normal galiba
BENOYLEUYGUNGORDUMM Geveze_yazar evde kriz geçiriyo gibi yapıyorum yalnız kalmak isteyince yada istediğim bişey olmayınca Kocam korkudan alıp bebeği hemen dışarı çıkartıyor. Bende kahve yapıp içiyorum dinleniyorum öyle🤣🤣🤣🤣
mucizem24 Deletedmom_117 aaa beeen😂 bu safozluğu nerde görsem tanırım😂😂 7 Bin lira biriktirmiştim ay sonunda cebine koydum hey gidi hey😂
duygulu3406 milletsanakanalizemiolacak ama şimdi nasıl vermeden durayım ki. Doğum yaptığjmda işsizdi. Bebeğime verilen paraları bile verdim😀
milletsanakanalizemiolacak duygulu3406 ilk kızımda gelen tüm paralar doğum günü bayram kendi okul harçlığı birikimini hepsini bankaya koyduk eşim not tutuyor kaç parası oldu diye 18 yaşında ayrı hesap açıp ona devretcez parayı ikinci kızımdada aynı doğumuna gelenlerin paralar bayram harçlığı filan hepskni bankaya koyuyoruz iki kardeşin paralarını ayrı not alıyoruz onada 18 yıl sonra hesabını açıp paralarını devretcez
milletsanakanalizemiolacak duygulu3406 benim elimdekiler duruyor eşim her gün işe giderken ama az ama çok veriyor onlarıda kendi biriktirdiğime koyuyorum eşim isterse vercem 🤣
Efnans_Mom Sermec27 bence iyi bir şey yapıyoruz ya sonuçta 😀 suçluluk duygusuna giremem valla hiç 😀 ha vermese benden para saklasa bişey alacağım zaman almasa neyse ama neden bilmesi varken boş yere yalan söyleyeyim 😅
Efnans_Mom hanimefendii aynen öyle karı koca arasında ayrı birikimler olmaz olmamalı bence 😂 çalışırken hiç senin benim param muabbetimiz olmadı hâlâ da olmaz zaten olacaksa neden evlenip yuva kuruyoruz ki herkes çalışıp kendi parasını kendi yesin 😂
yaraliceylanim Sermec27 😅😅😅bir eşiniz de benim ,para verir kıyıp harcayamam saklarım en ufak bir para dese hemen koşar elimdeki herşeyi veririrm bu yüzden bana daha çok para verir sen harcamayıp sakliyosun sıkışınca kullanırız al sende dursun diye 😅😅
Sermec27 yaraliceylanim eşimde yapar onu maaşı alır borç harç öder biraz kendine saklar gerisini bana verir sende dursun der hatta bazen 600 TL’nin 7 8 ay cüzdanımda durduğunu bilirim 😁 geçen eşim dolabın üstüne 3000 TL koymuş unutmuş ben buldum bu para senin mi dedim adam hatırlamıyor ne zaman koyduğunu bana diyor başka kadın olsa cebe indirir sen hemen bana yetiştiriyorsun 😁
yaraliceylanim Sermec27 😅😅😅bende böyleyim eşler arası dakinma durumunu hiç anlamıyorum bende kazansam oda kazansa o benim hayat arkadaşım ondan gizli saklı saklamak bana hoş gelmiyor o bana yapsa hoşuma gitmez hayati paylaşıyoruz neyi sakınıyoruz ki eşimizden
Yorgun_ana112 Geveze_yazar markete gittiğim zamn fazla tuttu derim atıyorum 500 TL tuttu ama ben 1500 diyorum 😂 beraber magzata gidince crop almami istemez ama ben tişört falan deniyorum caktirmadan crop alıp götürüyorum kasaya
anonim96 Sermec27 ay aynısını bende yaptım annem babam birsürüüü para verdi ben gittim ortaya koydum kocam aldı tabii ihtiyaç oldukça bi 50 euro vardı Allah’tan onu saklamışım 🤦♀️
serendipity16 Cicektebenimcicekligunlerde sezaryen doğum yaptım canım kilolu da değilim benim hamilelik öncesinden beri var yeni değil maalesef kadın doğum pek ilgilenmiyor ürolojiye gitmiştim pelvik kasların zayıf demişti o yüzden hapşırdığımda öksürdüğümde idrar kaçırıyor hamilelikte tetikledi tabi