Zeyno123 23gunluguz kizlar gece uyurken ozellikle burnu sumuk dolu gibi cekiyorum burnunu tertemiz fazla bisey cikmiyo bazen hic cikmiyo hatta niye olabilir ne yapabilirim gece meme emmeside cok zor oluyi
goktugunannesii_ Zeyno123 2 aylığız aynı durum bizde de var bayadır doktorumuz burnunu çekmeden serum fizyolojik sıkın birer damla dedi
2erkekannes Zeyno123 gece nasıl oluyor rahat emiyor ama gece emerken hirilti mi çıkıyor. Uykuya mi dalamiyor
gamzexco Benim bebe küçükken burnu tamamen tıkanmıştı hiç burundan nefes almıyordu . Görümcem baş ucumuza soğana karanfil saplayıp koyun demişti. Soğanı da hiç sevmem ama etkisi oldu . Eğer hastalık vs değilse 2 güne geçiyor . Geçmiş olsun
denizecekids Çok gecmis olsun.dikkat edin bebekler agizdan nefes almayi bilmiyo.cok tıkaliysa we serum fizyolojikle acamiyosaniz bi hastaneye gitmenizde fayda war derim ben.daha iyi temizlerler
Zeyno123 denizecekids ilk kizimdan tecrubeliyim.burun temizligini yapabiliyorum yikiyorum kizimda hirilti vardi doktora gittik yurumeye baslayinca gecicek hicbisey yok dedi burnunda gercektende oyle olmustu ama ikinci cocugumda hirilti yok burnu sanki sumuk dolu tikali tam olarak anlatamiyorum
2erkekannes Zeyno123 hirilti yoksa belki gece süt daha tanıklık geldiği için de zor emiyor olabilir. Görüşünü rahatlarip emzirmeye denedin mi