Alperenmomss Kizlar bu ara aşırı kilo aldım evde nasıl zayiflayacagiz deneyip ise yarıyor dediğiniz şeyler var mı
Gul-42 Alperenmomss ben verdım 3 ayda 10 kılo yağ verdım suan 66.9 um 13. Haftamdayım cuma gunu kontorlum var
Tubanurrr Alperenmomss Akşam 5 ten sonra yemeyeceksin düzenli ve dengeli beslenmeye devam edeceksin az karbonhidrat ve az şekerli protein ve sebze ağırlıklı besleneceksin YouTube da Dr Ayşegül Çoruhlu var videoları nu izleyin yağ yakımı hakkında bir çok video su var
Alperenmomss gamzexco Koz sabah iki yumurta sarısı 1 dilim esmer ekmek öğlen garnitur yoğurt akşam çorba daha açımdan mi olemmm
gamzexco Sürekli evde ol hiç bir şey yeme yine de gitmiyor o kilolar . Ben denedim . Yürüyüşten başka çaresi yok porsiyon azsa . :((
Gul-42 Alperenmomss listemı atamam ama aralıklı orucumu yazayım yarın ne yapcagımı😀sabah ıkı yumurta bır dılım ekmek zeytın peynır boll yesıllık salatalıık domates ve orta boy meyve aksam menumde lorlu salata bır su bardagı erıste orta boy meyve yanında yogurt😀