sevcanozdemir Bebeğinizin dişi ne zaman çıktı benim oğlum haftaya 8 aylık olacak eli hep ağzından aşırı salyası akıyor ama hala tık yok 🥰 herkes de ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi diyor öyle mi gerçekten ?
twinsmomm2 sevcanozdemir 7.5 aylık geçen hafta patladı ilk dişi diğer bebişimin de damaklari sertleşmiş beyaz ama henüz gelen yok
asya343 sevcanozdemir Bizim kide 2 gün sonra 8 aylık olacak henüz bişey yok ama dediğin gibi biraz salya var herşeyi ağzına götürüp ısırıyor bakalım daha var gibime geliyo 😅
sevcanozdemir asya343 doktorumuz 2 hafta önce baktı şu an görünmüyor dedi ama ansızın gelecek bence 😂
birbebikannesi Benim kızım 8.5 ayına doğru patlattı ilk dişini. Şuan 11 aylık üstleride daha yeni yeni patlatıyor 🧿🤌🏻
prenses250_ Ayının sonunda ilk dişini çıkardı kızım şuan 11. Ayının sonjndada yanındakini patlattı biraz ağırdan alıyoz biz diş çıkarmayı bende çok telaş yapmıştım ama çıkıyo illaki😊
mcyeak 5 aylıkken alt iki dişi çıkmıştı. Şuan 9 ay 20 günlük 8 dişi var 3 tane daha geliyor 🥴 huzursuz ve ateşli
rabis3444 mcyeak merhaba ağlamaları çok fazla oluyor muydu peki benim benimde 5 ay 5 günlük doktor diş sancıısı dedi ama çığlık çığlığa ağlıyor 😔
hbc defnevedoruk nasıl farkettiniz acaba zorladı mi oglum 4 buçuk aylık diş etinde inci gibi beyazlık farkettim ama ilk çocuk anlamıyorum da. Ne gibi belirtiler vermişti ne kadar sürede çıkıyor diş 3 gün 5 gün?
Canimkizim1008 sevcanozdemir 11 aylık olunca çıktı . 15 aya kadar çıkmaması normalmiş doktor söyledi. Geç çıkarsa endişe etmeyin diye söylüyorum.