Kumdorroder Sormak istediğim bisey var sosyal yardim alıyorum üstte oturan kiracı var terasta kat gözükmüyor oğlunu okula yazdiramiyor diye eşimi arayıp sizin üstümüzden gösterelim ikametkah diyor bu benim yardımlarımı kesermi ve bana ne gibi zararı olur
jd16 Kumdorroder evde sigortalı çalışan kişi sayısı artarsa aylık gelir de artar belki bu durumda kötü etkilenebilir. Ama kesin bir şey diyemeyiz.
Kumdorroder s_lmam767 ya peki nasıl okula başlaması gerekir birde anasınıf gidincede ikametgah istemiyormu anasinif gitmiş bisey yok bire başlıcak kaydı gözükmüyor diyo
Kumdorroder s_lmam767 bizim adres değişmiyor sadece çocuk okula başlasın diye bizim kat gösteriliyor bende anlamdım ya
jd16 Kumdorroder eskiden gösteriliyordu benim kuzenimi de okul için farklı ikamete aldırmıştı halam ama hala oluyor mudur bilmiyorum inanın.
Alya-Sena Kumdorroder 18 yasindan kucukse tek cocuk kayit olmuyor anne yada babaninda yaninda gostermesi lazim ben kizimla esimi annemlerin adresine tasimistim 3 sene once okuldan dolayi.
s_lmam767 Kumdorroder benim ev sahibim yeğeni için aynı şeyi yaptı benimle birlikte oturuyor gözüküyorlardi benim elektrik yardımım para yardımım haftasında kesildi bı daha alamadım direk keserler
iki_prens_annesi Kumdorroder bnde çatı katinda oturuyrm kaydimiz alt katiyla aynı ewi olarak gösteriliyor ve onların sigortası var bnm yardımları vs kesmedi alakası yok bnce ya ayrıca başa belada olmaz ki üst katın mecburen ikameti gözükmesi lazım anlaştık aşağıdakiler ne biz sorun ettik nede onlar
Kumdorroder iki_prens_annesi ya peki aile komplemi üstüne alınıyor yoksa sadece okuyan çocukmu ve ne gibi işlemler gerekti size zahmet yazarmisiniz
iki_prens_annesi Kumdorroder hepimz kayıtlı oluyorsuz yani iki daire de kişilerle birlikte on kişi var gibiyiz bir ewde 🤭 eşinin ve alt kattaki ew sahibiyle beraber yapılıyor ama işlemler nelerdir bilmiyorum vala eşim ilgilenmisti
Dilaradeniz Kumdorroder daha yeni kardeşim burda okicak diye e devletten ikamet aldırdım 15 yaşında onu aldığım için anneminde kaydı alındı sadece cocuk alamazsınız ve benimde yardımım kesildi 😏
iki_prens_annesi Kumdorroder yok cnm olmuyor sonuçta alt katimin sigortası vs var akraba değiliz ki mecburen kabulendik
iki_prens_annesi Kumdorroder mesela bnm katim gözükmüyor soruyolar resmi olarak daire on yok diye bnde olanı anlattim çatı katı olduğu için alt katiyla bir olduk ddim sorun çıkmadı resmi islemlerde sorun yaşanmaz hani biz yaşamadık siz yinede sosyal yardımlaşma yerini bı arayin ama zararı olacağını sanmıyorum