Tuake Merhabalar kızlar bebeğim geceleri artık hiç çiş yapmıyor başına gelen var mı İki doktorda gösterdim biri normal dedi diğeri böbreği çalışmamaya başlamış olabilir dedi
feyzahmet Tuake benim ki de 3. aya girecek günlük 4 bez değişiyoruz emziriyorum sürekli, günde iki kez de 60 cc mama veriyorum onu da asla yutmak istemiyor. idrarı koyu sarı ve çişi hep az. ne yapacağımı şaşırdım. aç olsa ağlamaz mı aç diye mi çişini yapmıyor
zeyni_prenses suheyla92 benim bebeğimde 2 kez oldu o turuncu pembemsi leke bilginiz var mı bebeğim tam 3 aylık
suheyla92 Tuake o zaman cok normal sicaklarda fazla terledikleri icin siviyi oyle atmis oluyorlar benim oglum da oyle gece bezi temiz kaliyor gun icinde yapiyorsa sikinti yok ama bence yine de su verin ben iciriyorum istedigi kadar bazen 20 ml bazen 30 bazen 10
sdtnrsvn Tuake yok hayır kilo alımına baktı sadece , bebekler bi süre sonra gece uyurken tuvaletlerini yapmazlarmış. Bi de sıcak ter yoluyla da atıyorlarmis sıvıyı. Sık sık emzirmeye gayret göstermek lazım
Tuake suheyla92 ay inşallah valla yok su veriyorum bazen içiyor bazen içmek istemiyor o yüzden zorlamak da istemiyorum ama dediğini gibi geceye bir şey diyemem ama gündüz çok terliyor
Tuake feyzahmet valla ben de öyle düşünüyorum en sonunda başka doktora götüreceğim bu hafta da geçsin de
Tuake feyzahmet en son gittiğim doktor bana demişti yatmadan önce mama ver diye 90-120 cc benimki mama içmiyor hem kilolu emiyor evet anlamadım valla suyu artık bardakla veriyorum yarısından fazlasını döküyor üstüne ama yine az da olsa içiyor meyve suyu içmiyor hala 😂doktor çorba meyve suyu ve su içir demişt