Brownintens Kızlar kızım Eylül’ün 8de 2yas olacak bu 2gundur canıma okuyo durup durup ağlamalar mızmızlamalar kardeşini sallıyorum sallama dıye ağlar aralıksız ayyy 😥uzun uzadıya ağlamalar tecrübeli anneler yardım🤦🏻♀️
Tomris-Hatun Brownintens welcome to 2 yas sendromu :) hic bir annemiz buna cozum bulabilmis degil bu surecte lutfen delirmemeye dikkat et ben beceremedim sahsen :)
Lolik Brownintens bir gün var oğlumla aralarında Aynıyız . Neye ağladığını bile anlamıyorum bazen Oyuncak arabanın kapısını açtı bin diye ağladı dün gerisini sen düşün ksjdjsjdjsjzjz
Eailesi4 Brownintens uyumadan önce bu saatte yıktı abartmanı yumurta çiğ eline vermediğim için başka bir sürü sebep o kadar çok ağladı ki iç çekerek uyudu bende şimdi ağlıyorum 😭😭🤯
Brownintens Tomris-Hatun yaaa az önce aç dedi tavşan momoyu acıp verdim teli atıyor yere istemiyorum diye 🤦🏻♀️🤩
Tomris-Hatun Lolik onun aglama amaci baskadir canim ya sen farketmiyosundur gece 3 ten sonra neden agladigini sor 🌝
Lolik Brownintens 9 u Hayal etme boşver 😂 ben yaşarken bile hayal edemiyorum o kadar absürt şeyler istiyor ki her gün daha da saçmalıyor😂
Tomris-Hatun Lolik sagol canim senin tarafindan ayricalikli oldugumu hissettim suan onlara melek bana kelek 🤣🤣🤣