yakisiklinin_annesi Yapışık gibi olan anneler çocuklarınız nasıl size yapıştı lütfen öneri verin benim çocuğum da kim cagirirsa gidiyor hemen gülüyor bu sırrı anlatın. anneler sabah akşam ne yaptıysanız neden öyle olduğunu düşünüyorsanız biraz anlatır mısınız?
mematiii yakisiklinin_annesi büyüdükçe huyu değişir yani normal bir durum.Ayına görede isteyip istemeyebilir.
akkutlu yakisiklinin_annesi ben nasıl oldu bilmiyorum ama çok bunaltıcı emin olun nefes almak istiyorsunuz bazen keşke babasına da düşkün olsaydı
Rengarenk52 yakisiklinin_annesi ilk oğlum babaci ikinci oğlum anneci hiç bisey yapmadım kendi tercihleri yani genelde çocuklar kim yakınlık ederse onu seçer ben ikisiyle ilgiliyim fakat ilk oğlum babayı seçti yinede
yakisiklinin_annesi mysozclk 6 aylık ama beni arıyor bana bağlı istiyorum ki kimsenin kucağına gitmesin sigara içip çocuğa yaklaşmak isteyenlerden dolayı
yakisiklinin_annesi sezer2022 ay dört gözle bekliyorum o günleri babasına şuanda öyle çok istemez hep benimle lütfen tavsiye verin ne olur
yalifile şu an 45 günlüğüz kucaktan indirmiyorum yapışık olabiliriz ilerde hiç sıkıntı değil bana düşkün olsun başkasına olmasından iyidir diye düşünüyorum. cevapları beklemede kalayım köşede
yakisiklinin_annesi yalifile yalifile ya bunu bende yaptım hiç kucağımdan indirmedim hatta hep kucağımda uyudu ama öyle bir şey olmadı
yakisiklinin_annesi akkutlu babasıyla zaten normal de öyle çok görüşmüyor çalışıyor çünkü hep benimle yine benimle olacak değişen bir şey olmayacak ki
mematiii yakisiklinin_annesi canım o diş döneminde sana baya bağlı olur benimkide beni bırakmıyor ama çok zorlanıyorum.Tuvaletin kapısında bekliyor anın tadını çıkar.Zateb biryaşından sonra kendi biryere gittipinde hemen sana gelecek.
mematiii yakisiklinin_annesi kolay çıkarıyordur luan 12 .aydan sonra benimki azı çıkardı ve ateş jıyamet. Hiç kimseyi istemedi
yakisiklinin_annesi mematiii oyyy maalesef azı dişini çıkardı ilk birde köpek dişini 😂😂 bütün tuşlara basıyoruz
yakisiklinin_annesi mematiii önce köpek dişini ve arkadaki azı dişini çıkardı tamam huysuzlandi ama yine babasdinda da duruyordu