papatyatanesi Merhaba kızlar 1 yaşından sonra menenjit aşısını yaptıran var mı doktorunuz nasıl planlamıştı şimdiden teşekkür ederim 🫶🏻
Petitoos papatyatanesi ay tek doz nimenrix ay bexsero 1. doz ay bexsero 2. doz şeklinde yaptırdım ben. Bexsero üçüncü dozu 1 yıl sonra yaptıracakmışız öyle dedi doktorumuz
rainayaz papatyatanesi ben 2 yaşından sonra yaptırdım Nimenrix ve Bexsero 2 ay sonra da 3. doz Bexsero yaptıracağım
Ezgiyln Deletedmom_110 merhaba bir şer soracağım biz 2 dozu kendi doktorumuza yaptırdık ama annemin sağlık sorunlarından farklı ildeyim burda ki bir doktora yaptırsam sorun olur my acaba
Ezgiyln Deletedmom_110 çok teşekkür ederim hep aynı aşı değil mi hani dozu vs değişmiyor ben ondan korktum başka doktor yanlış bir şey yapmasın diye
papatyatanesi Rengarenk52 haklısınız doktor bize 1 yaşından sonra önerdi ama henüz planlamadı bende merak ettim 1 yaşından sonra yaptıranları☺️
balli_cilek papatyatanesi 10. Ayda başlayacaktık fakat grip atlattığı için doktorumuz acelesi yok dedi 11.ayda bexsero 12.ayda nimenrix 13. Ayda bexsero 2.doz olduk 3. Dozda inşallah seneye 🥰