atabeys Kızlar merhaba, oğlum 10 aylık ve battaniyesini koklamadan uykuya dalmıyor. Bu durumu yaşayananız varmı? Neyden kaynaklıdır?
sinoli atabeys Benim kızım uyku arkadaşı olarak ilk yüzüne örttüğümüz tülbentle uyuyor büyük ihtimalle uyku arkadaşı edinmiş onu da. Ayıcık vs verdim yok yani olmuyor.
boralii atabeys Benim oğlumda uyurken örtü olacak yüzünü örtecek öyle uyumayı seviyor. Bunda sorun olacak bir durum yok ki
Tubacnr0 atabeys benim oğlum 15 aylik yeni dogan bebek yastıkları olurya minik onsuz yatamam hala ona sarılır ama bildiğiniz sarılıyor gece her uyandığında göğsünde 😂😂uyku arkadaşı olmuslar
atabeys boralii İnternetlerde saçma sapan şeyler yazınca aklıma takıldı, sizlere sormak istedim. cevabınız için teşekkür ederim
atabeys Tubacnr0 Yaaa kurban olurum , Allah bağışlasın. bende sürekli onu koklayığ uykuya dalınca internetten araştırdım, araştırmaz olaydım hep olumsuz şeyler yazmışlardı sizlere sormak istedim yanıtınız için teşekkürler ❤️
ballkizimm_ atabeys benim kiximda oyle bataniyesini uyurken veya korkunca hep ister burnuna surterek uyuyr. Uyku arkadasi suan 27 ayligiz devam ediyir bataniyediz uyumaz
irakm06 atabeys benim kardeşim ilkokula gidene kadar battaniyesini koklayarak uyurdu ve hatta okula giderken arabaya koyardı, koklar öyle okula girerdi 😁 artık paramparça olmuştu, yıkatmıyordu, annem gizli gizli yıkıyordu 😁 kendini öyle güvende hissediyordu
Gencanne2 atabeys büyük oğlum bir ara battaniyeye sarılarak uyuyordu onsuz uyumazdı ama 1.5 yaş gibi bıraktı kendiliğinden. Uykuya dalarken onu rahatlatıyor demekki
Ecem__ atabeys cok normal bebeklerin ve cocuklarin bazilarinda oluyor uyku arkadasi yapmislar kendince belli bir yasta geciyor..kiziminda battaniyeye sarilip koklar nenni der yatardi memlekete giderken kaybettim aynisini bulamadim 1 hafta eziyet etti unuttu
atabeys Ecem__ Ahhh kurban olurum, Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah. internette araştırınca korkunç şeylere rastladım sizlere sormak istedim sağ olun
zgnat atabeys kuzenimin oğlu var oda tülbent koklayarak uyuyo 4 yaşına girdi hala bırakmadı uğraştılar ama bırakmıyor 😊
milletsanakanalizemiolacak atabeys benim kızım yarın 9 yaşina gircek hala hastane çıkışının battaniyesiyle uyuyor onu uyku arkadaşı yapmıştı bebekken kendine hep ona kundak olmak istiyordu kundaksız uyumuyordu sonra sarılmalar öpmeler başladı sonrada bırakamadı hala uyuyacağı zaman yada aklına geldikçe battişim nerde diyor asla yıkatmaz ondan gizli yıkıyorum hala eğer yedek olanı çıkarırsam halbuki ikiside aynı fark yok hemen anlıyor babasını arayıp ağlıyor
asli63 atabeys benim iki oğlum da yazmam ile uyuyuordu küçükken özelliklede başıma örttüğüm başkasının yazmasını istemiyordu
Prensesin_Annesi_ atabeys Arkadasımın oğluda öyle bu yazın sıcağında bile battaniyesine sarılmadan uyuyamıyo malesef uyku arkadası olarak görüyor onu büyük ihtimal