bala33 Hanimlar merhaba bebeğim 5 aylık surekli uykuya meyilli , 3 gun oldu bugün . Ilk gun atesi vardı bugun yok ama syrekli ağlıyor aglamadigi zaman da uyuyor
mysozclk bala33 benim kızımda 6 bucuk aylık uykuya cok düşkün hep oyleydi burdan biri uyanık oldugunda hareketleri oyuna ilgisi nasıl dıye sordu şükür iyi kansızlıkta uyku yapar dedıler kanı da ıyı o zaman korkmayın felan dedıler gunun 14 16 saatı uyuyor gunduz 4 saatını uykuya kalanı geceye saklar acaba halsiz mi düşüyor ki bebeginiz bi doktora gittiniz mi degerine baksınlar
[silindi] bala33 kız deli otur kalk şükret darısı bize inşallah benim bebeğim de beş aylık ama yatırmamla uyanması 15 dakika gündüz uykuları en fazla 15 bilmedin zorlaşan yarım saat artık kafayı yemek üzereyim yemek bile yiyecek vakit bulamıyorum
bala33 mrvv67_ uykusundan uyanirken agliyor,kucağımda felan uyuyakaliyor. Normalde sallayarak bile uyutamazdim. Uyandigi tum zaman aglamakla geçiyor, oyun felan da oynamaz oldu
bala33 mysozclk cok hareketli bir cocuktu anlamsiz anlamsiz bakiyor gulmuyor, sol gozunde de kayma oldu, dualarinizi bekliyorum
mysozclk bala33 Rabbim şifa versin ins bi sorun yoktur 😢niye böyle oldu ki bir anda haber edin olur mu 🥹
moonlight__ bala33 ihmal etme canım bi doktora götür. Çünkü hasta olabilir ateşi de vardı demişsin. Çünkü sürekli uyuklamamasi lazim
ruv1234- mrvv67_ evet ağlıyor yazacaktım o kadar ki kafam yerinde değil dördüncü ay atakları sebebiyle😂
mrvv67_ bala33 çok geçmiş olsun inşallah önemli bişy değildir. Hiç bişy yokken mi böyle oldu birden🥺😣