889523 Kızlar erkek bebeklerde pipinin küçük olması normal midir benim bi ablam var çocugu suan 4 yaşnda ama pipisi fındık kadar afedersiniz kendide pek ciddiye almıyor ama ben tedirgin oldum normal midir durum
Omeraslan 889523 bu çocuk defalarca doktora gitmiştir. Doktorları sorun görmüyorsa🤔 her pipi aynı olacak değil.
Damla_eflin 889523 4 yaşındaki bir çocuktan bahsediyorsunuz, eğer önemli bişey olsa annesi zaten gotururdu ama zaten küçücük bişey çocuk daha balta gibi olmasını bekleyemezsiniz.
889523 Omeraslan ya nebileyim yeni dogdugunda görmustm fındk kadardı şmdi 4 yaşnda hala oyleymis tedirgin oldum normal mi diye çokta severim yani oyuzden endise duydum
jap Omeraslan doktorlar sürekli orayı kontrol etmiyo ki. Hadi yenidoğan döneminde bakıyolar da çocuk 4 yaşına gelmiş
Omeraslan jap oğlum iki yaşında her rutin muayene de doktoru kontrol eder. Ailesi fark etmiyor ise ikinci görmede bunu anlamak zor zaten
889523 Damla_eflin okadar olmasnı tabiki beklemiyorum fazla mı küçük bi sorun mu var diye endiselendim sadce
simseklivekalpli 889523 ya iyide boyutlar farklı hepsinin sonuçta. Her erkeğin tek tip değil ki. Onunki de küçük olacaktır.
889523 Rengarenk52 yahu benim istemem ne alaka ya bildigin bi fındk kadar dibinde fındgı nekadar küçuk biliyosanz okadar benimde cocuklarm var yegenlerim falan var cok fark var arada oyuzden korktum sadece
LezizeNine 889523 belki sünnet olmuşsa o yüzden dicektim ama doktor normal diyosa sorun yoktur tabi bi doktorla sınırlı kalmayın başka doktorlara da gösterin
Rengarenk52 889523 annesi telaş etmiyorsa size ne oluyor onu anlamadım doktor illa ki muayene etmiştir bu zamana kadar Bi sorun olsa zaten çoktan haberi olur çocuğun ailesinin
889523 busraalanya yok sunnet olmadı evet bunu duymuştum açıkça belki üzülür diye söyleyemedim ama bi gösterseler iyi olucak sanki
889523 Rengarenk52 yakınm canım cigerim çünkü endiselenmem kadar normal nevar tabiki düşünücem burayada acaba varmı böyle olan diye görüş almak için yazdm