Okayss Bebeğim yarın 1 yaşına girecek ama bi kaç gün önceden beri huysuzlanma başladı sürekli kucak istiyor her şeye ağlıyor dişte çıkarıyoruz ondan da olabilir aslında ama yinede sormak istedim sizde durumlar nedir anneler 🥹
kbracm Okayss sadece ağlıyoruz, hep ağlıyoruz, her şeye her zaman ağlıyoruz. Şu an tek güncellememiz bu. Delireceğim galiba az kaldı.
barbiee_ Okayss ağlıyor bağırıyor kafasını yere vuruyor istediği olmayınca aşırı hıysuz gece bin kez kalkıyor dişte çıkarıyor kombooooğ
tostperisi Okayss ay çığlık atıyo ama o kadar yalandan ki arkasından da gülüyor psikopat civcivim😆 zaten memeye bağımlıydı 2. Azı dişini çıkartıyor memeyle yapışık geziyor gece uykuları zaten Allah versin
Okayss NeclaLeylaCeydaOhnealaneala emiyor ya gece emmesi azalmıştı hatta bırakmış gibi bi şeydi bi sabaha karşı uyanır isterdi şimdi bi kaç kere uyanıyor galiba dediğiniz gibi 🥲
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Okayss ay evet kesinlikle. Benmkide bırakmıştı. Ev taşıdım ondan sonra bozuldu düzen müzen.
Okayss kbracm yalnız olmadığıma o kadar sevindim ki bazen kendimi ağlarken buluyorum bende ağlasından ve kucağa gelemesinden çok yoruluyorum
denizdgr barbiee_ aynısı aynısı yerden yere vuruyor gece kalkmayan kızım kalkmaya başladı perişanım bide bebeğim var 3 aylık napcazzzz😭
Okayss tostperisi Allah kokaylık versin insan sadece kendin yaşıyomuş gibi hissediyor ama hepimiz aynı süreçteymişiz 😁
tostperisi Okayss hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hepsi farklı kuduruk maşallah keşke dertlerini anlasakta çözebilsek 🥲
gamzecakall 1 yaşına girmesine 10 gün var ama sanki biri onu dövüyormuş gibi canı acıyormuş gibi ağlıyor sürekli kucak istiyor istediği olmayınca vuruyor çok hırçınlaştı allah kolaylık versin hepimize 🤣🤣
denizdgr Okayss 16aylik kızım dün mesela bir çocuğun ayakabisinin üstünde zurafa vardı ellemeye calisiyodu çocuk gidince kendini arkayq attı yerden yere vuruyor kendini Allah’ım hiç durmuyo 🤣 hele bide arabadq hiç arabayı dört donuyo yoruldum cooook😭
barbiee_ denizdgr ahhh kuzumm allah kolaylık versin napacaz kafayı yicez😩😭 valla nere denk gelirse vuruyor
denizdgr barbiee_ aynen öyle yaaa Allah’ım yardimcimiz olsun bu günlerde gecicek ne çabuk buyudu dicez zar zor buyutucez artık 😢 birde iştahı kesildi iyice buyutukce dahada zorlaşıyor ya 😭