Rengarenk52 Bu böcek neye gelir nasıl engellenir bu aralar evin balkonunda bile var bomboş balkon yani neye gelirler anlamıyorum
MiracAlpinveUmutunAnnesi Rengarenk52 Esim İnternet üzerinden şırınga şeklinde ilaç almıştı kokusuz köşe kısımlara mercimek büyüklüğünde bırakıyorsunuz yok oluyorlar
pozitifanne06 Rengarenk52 ayyy çirkin böcekler mutfak rafindan bile çıktılar bir ara şimdi görmüyorum çok şükür, sedir ağacı yağı damlattim her yere tavsiye ederim bir de giderleri kapatıyorum geceleri
MnkKrtl Rengarenk52 ara sıra bizdede oluyor ya hatta akşam bitane öldürdüm 🙄 internette suyu ve nemi çok sever diyo
Rengarenk52 Deletedmom_121 evde 2 bebeğim var malesef imkansız suan ailemde burda değil gidecek biyerim de yok ilaclayip cikamam
Rengarenk52 MiracAlpinveUmutunAnnesi 🤔 mantıklı ama 2 tane bebeğim var farkında olmadan dokunurlar bisey olur çok riskli ya guvenemem her dk başlarında duramıyorum çünkü bide benim evin nedense parke araları çok açık ordan mi çıkıyorlar anlamıyorum
pozitifanne06 Rengarenk52 ben de yaaa delirdim resmen her yeri baştan aşağı temizledim durdum çamaşır suyu kokusunu da severlermis bu arada onu kullanmayin mümkünse bir de karanfil kaynatın evde
Rengarenk52 pozitifanne06 aaa ben hergun tuvalette çok oluyor diye çamaşır suyu döküyorum bol bol demekki ondan çoğalıyor 🙄🙄🙄 evi zaten yüzey temizleyici ile siliyorum cocuklarim var çünkü Bi banyolar çamaşır suyu görüyor bide balkon
pozitifanne06 Rengarenk52 olabilir yaa çamaşır suyu olmadan da olmuyor ama napalim idare etcez şu sıcaklar bitsin kaybolurlar zaten ☺️
Rengarenk52 pozitifanne06 ay inşallah inşallah bıktım ya daha demin salonun tavanında gördüm ne alaka ise daha dün sildim supurdum perdeleri yıkadım felan nerden geldiler anlamadım 😔😔😔
Rengarenk52 MnkKrtl ay salonda suyun nemin ne işi var salonda da geziyor pislikler üreyemesinler inşallah dün sildim supurdum perdeleri yıkadım felan salonda geziniyolar