melina_railya Merhaba anneler. Evde çocuklarla oturuyorum, daha çok küçük çocuklar o yüzden işe çıkamıyorum. Evden çalışmak istiyorum. Acaba bir iş tavsiye edebilir misiniz? Paketleme işi olabilir mesele. Çok acil lütfen
benmkzm- melina_railya paketleme işi diye bir iş yok olsaydı herkes evden çalışırdı netekiler hep dolandırıcı kayınvalidem dolandırıldı sakın başvurmayın bilgileriniz ile tehdit ediyorlar kvdemin hesabında 7000 lira vardı çekmişler nasıl yaptılarsa şikayet ederim diyince tehdit etmişler kartı iptal etirdik öyle kurtulduk evden çağrı merkezinde çalışanlar var ama nasıl bir iş güvenilirmi bilmiyorum
Alya-Sena melina_railya bende arkdasin yorumda belirrtigi champs firmais araciligi ile hepsijette calsiyrm cocugnz kac yasnda bakacak birisi varsa basvurun evden rahatca calisrsnz
Mommymom_ Daha bugün görüştüm champs tr bi bakın isterseniz bende burdan görmüştüm instaya yazın ve başvuru yapın dönüş sağlıyolar genelde bende bugün görüştüm kendimle alakalı bir video yayınlayıp attım onlara canlı destek bu iş bu arada
Nisaissay Evet ben de bir ara öyle bir paketleme işine merak salmıştım baya araştırdım internette kiler hep sahte sahibinden de bulmuştum Instagram’dan sayfalara yorum yapıp para kazanıyordun ama o kadar uğraşmama 1 saatini ayırmama rağmen bir haftada 50 TL veriyorlardı çektiğim eziyet edemeyeceğini düşünüp ayrıldım
Nisaissay Ancak etrafınızda konfeksiyon varsa bir araştırın bazen onlar eve iş veriyorlar Benim bebeğim. Küçük olduğu için düzenli yapamam sonra da sıkıntı olur diye ben başlamadım
Evli_Mutlu_Bebelii İndeed sayfasında ilanlara göz atabilirsiniz homeoffice bir çok iş imkanı var bende bir çok yere başvurdum bu ay 7-8 kişiden dönüş aldım değerlendirme aşamasındayım birini kabul edip başlayacağım göz atabilirsiniz
KaynanaYiyen Alya-Sena merhaba. Hepsi jete nasıl başvuru yaptınız? Bende istiyorum o tarz büyük firmalara başvuru yapmak, ama nereden nasıl başvuru yapacağımı bilmiyorum.
Alya-Sena KaynanaYiyen merhaba ben araci firma ile girdim kendi bunyesinde degilim yani. Bu instada champs_tr sayfasi var araci firma bunlar kurumsal yerlerle calisip is buluyorlar. Yaz sayfalsrina geri donus saglarlar
dlk1410 Alya-Sena Benide aradılar ama tam gün için bende yarım gün istemiştim. Ücretini ortalama söylemediler bir bilginiz var mi
Alya-Sena Nisaissay basvurudan sonra kendini tanitan bi video istiyorlar. Is sozlesmesi atiyorlar diploma sorguluyorlar tabiki
Susamim dlk1410 Ücret part time için çok komik bir rakam oluyor, o yüzden soylemiyorlar. Cogunkisiyide şirket açmaya yönlendiriyorlar zaten. Sigorta vs. Yok ve massinizdan sizin adınıza kesintiler oluyor. Yani ¾ bine denk geliyor oda alabilirseniz..
dlk1410 Alya-Sena işte benim için çok zor olurdu. O yüzden istemedim. Sigorta falanda yok ve ücret bilgiside verilmiyor
Beyzanrrrr Alya-Sena ben dedğiniz sayfaya mesaj attm link attı başvuru dıe 2 işe başvurdm 1 haftayı geçti yok dönüş tekrar mı yazsam