Cucununannesi Kiz kardesime agustos sonu kutlama yapacagiz arkadaslarla🥹 bana her seyi özenle yapmisti zaman ne kadar cabuk geciyo🥲 aklımda sadece pastaya ne yazdirsam sorusu var bir de ne yapsam hazirliga🥳 yeme icme onerisi alabilirim aklim cok karmakarisik🥹
Dmt-01 Cucununannesi Bekarlığa veda edebilirsin ama bize ASLA! ,Bekarlık bittiyse sultanlık başlasın. ,
KLORAK Cucununannesi benim pasta (Ama doğum günümüzle bekarliga vedam aynı gündü, pasta o yüzden direkt benimle alakalı 🤣evlilikle değil ama söz hoşuma gitti ) Yeni nesil meyhanede olmuştu o güne tekrar dönmek isterim, düğünümden daha güzeldi
Simsimy Cucununannesi Bu nasıl? Kendi pastamı bulamadım ama yazısını hiç unutmam. “Serdar Ortaç Ölene kadar aşık olamazsın Me Şovu seyret şimdi”
KLORAK Cucununannesi numarada pasta kesinlikle beyaz altın sarısı olsun, Benim konsepti ablam organize etmiş Herkese siyah giyinmesini söylemiş ve bana da beyaz giymemi söyledi tacım da altın sarısıydı yani pasta ve ben beyaz herkes siyah çok güzeldi bayılmıştım 🥹 (bide eşim beyazdı)
Cucununannesi Hayriye hanimin bi sozu vardi biz bunca dertle ugrasirken sen koca pesindeymissin gibi bi seydi onu gordum bugun bu sozde hosuma gittiii