annesiyavrusu_ Naciyeylmz inanmazsınız belki ama önce üsttekini kullandım çok güzel ama çok küçük sürekli doldurmak gerekiyor, sonra alttakini aldım memnunum
Dmt-01 Naciyeylmz Üsstekini annem kullanıyordu küçük çabuk bitiyor.Alttakinide ben kullanıyorum ama hiç memnun değilim.hem sızdırıyo hem deyağ koymak işkence hemde çok az akıyor kapağını açıp yağ dökmek lazım bende onu sevmyorum değiştiricem oyüzden.Böyle sürahiye benzer modeller var onlardan almayı düşünüyorum
hndstncvzlikek Alttakinden alma kullanışlı değil temizliği güzel değil agzı daha geniş yağdanlıklardan al kolay temizlik için
Nik_mik_yok Naciyeylmz güzelik olarak bişey diyemem ama ikisi de hiç kullanışlı değil. Sürahi gibi olan bambu kapaklı aldım ben çok rahat ettim
Twinsisters61 Üste olan benim kullandığım. Çabuk bitiyor ama bence diğerine göre temizlemesi daha kolay diğerinden temizlik açısından memnun kalmamıştım zamanla kapak kısmı kopuyor. Ama üsteki güzel ondan memnunum.
Annesi23 Naciyeylmz ben şu sürahi gibi olan bambu kapaklı yağdanlıklardan aldım Masterchef de kullandıklarından çok memnun kaldım . Boyutu büyük hemen bitmiyo ağzı geniş doldurması yıkaması çok kolay
birbebekle Naciyeylmz bende kuşkuma nın yapdanlıklarını aldım o kadar memnunum ki ağız kısmı kirlendiğinde makineye atıyorum mis gibi oluyor temizliği çok kolay hava almıyor