Aselsmommy 3 gündür yüksek ateşimiz vardı dün bir anda ateşi kesildi sabah uyandığında da vücudunda Kırmızı renkli döküntüler gördüm bu hastalıkta önce ateş yaparmış ateşten sonra da döküntü doktoruna mesaj attım henüz dönüş yapmadı çocuklarınız bu hastalığı geçirdiğinde nasıl bir tedavi uygulandı
Kuzum44 Aselsmommy birtane krem veriyorlar losyon döküntü için birde günlük ılık su ile Duş başka birşeye gerek yok
demetsina Aselsmommy Hiçbir tedavi uygulanmadı sadece ateşi kontrol altında tutmak için ateş düşürücü vermiştim 5. Günde döküntüler oldu kendiliğinden geçti
tchrhcr03 Aselsmommy Daha 2 gün önce bitti bizimki. Döküntü kendi kendine kısa sürede geçecek. Hastalığın son evresinde siniz. Geçmiş olsun
Mayissannesi34 İyileşme evresine geçmiş zaten 3-4 güne onlar da gider bir şey kullanmaya gerek kalmaz 😊
demetsina Aselsmommy Hayır ateşi olmayan çocuğa sakın ateş düşürücü verme hatta ateşi 38,5 olmadan hiç bir hastalıkta ateş düşürücü verme böbreklere zarar veriyor daha ateşi çıkmaz zaten artık hiç bir şey vermene gerek yok zaten herhangi bir sıkıntısı da kalmadı sadece görüntü olarak tuhaf ama İnan bir şeyi kalmadı bir kaç güne o görüntü de geçecek
demetsina Ateş vücudun savunma mekanizmasıdır bağışıklığın çalıştığını gösterir aslında iyi bir şeydir ama biz anneler özellikle ateşten çok korkarız 38,5’u geçmeden ateş düşürücü vermek demek vücudu savunmasız bırakmak askerleri geri çekmek demektir