ftmrdcccc Kizlar 3 aylık bebeğim var dün doktor uyuza benziyor dedi ayağının altı full uyuz lezyonu zaten ben de kaşınmaya başladım bir ilac verdi ama çok sarmadı başına gelen var mı siz neler kullandiniz
Mutluanneeee17 ftmrdcccc bende yeni doğum yaptım canım ve maalesef hamileliğimin son ayında uyuzla uğraştım çok illet bişey bana cildiye doktoru xabion diye bir losyon verdi kullandım geçti şükür
Mutluanneeee17 Mutluanneeee17 3 gün ardarda kullandım vücudumun her yerine 4. Gün şampuani ile duş aldım cildini kurutuyor ama uyuzuda kurutuyor
ftmrdcccc Mutluanneeee17 şuan bebiste olması inan bende olmasından daha sıkıntı kaşınıyor galiba ayaklarını birbirine sürtüyor bişey de diyemiyor
Mutluanneeee17 ftmrdcccc kurban olurummm Allah’ım bir an önce sifanizi versin bende çok korkmustum ya doğum yaotigimda bebeğime bulaşır diye çünkü kaşıntı çok fena her yerde aynı anda oluyor delirmelik yani
ftmrdcccc Mutluanneeee17 evet bazen ağlıyor fark ediyorum kaşınıyor çocuk elimi ayağının altında gezdiriyorum sakinlesiyor