Niloyailetospik Mrb kızlar 5 ay 10 günlük kızım akşam 10 da uyuyup sabah 4 de uyaniyo üç gündür inşallah böyle devam etmez 🙄Sizde durumlar nasıl ??
gseraptemel Niloyailetospik 5 ay 8 günlük kızım akşam 8 gibi uyuyup 6.5-8.5 arası uyanıyor genelde. Uyanınca tekrar mama veriyorum uyutmaya çalışıyorum 1 saat kadar tekrar uyuyor.
Niloyailetospik gseraptemel 22.00 4 arasında zaten saat başı ya da yarım saate bir uyanıyor karnını doyuruyorum geri uyuyor ama 4′te kalkıyor 2-3 saat bir oyun oynuyoruz sonra yarım saat bir daha uyuyor yani uyku düzeni kalmadı bizde artık
Themom_ Niloyailetospik 6:30da basladık 11 gibi uyudu tabi bu süreçte bi kere uyandı. Şimdi oyun oynayıp kahvaltı ediyoruz 🫠
nilazra123 Niloyailetospik sabah 6 da ayaktayız mama ile besleniyor ek gıdaya geçiş yaptık ancak mama içmiyor şimdide kaç saat aç kaldı içtiği 30 cm mama kafayı yemek üzereyim zaten kilomuz sınırda varmı bunun bir çözümü:(
Deletedmom_110 Niloyailetospik 15 dakka önce😂 üst baş el yüz yıkandı sadece 19 aylık oğlum Kızım 6 yaşında uyuyor yavrum
nilazra123 Gunesnil_23 hayır doğduğundan beri aptamil prosiyeno içiyor ama aldım onu hiç sevmedi hipp keçi sütlü aldım onuda sevmedi:(
idilgokce nilazra123 biberonunu değiştirmeyi denedin mi ucunu yani benimki de öyleydi yavaş akıslıdan hızlı akışa geçtik biberon ucu olarak şuan içiyor