meleksaymazz Hanımlar kızım 1 yaşında neredeyse pusette oturmaya başlayınca yol boyunca ağlıyor şimdiye kadar hiç sıkıntı çekmedim doktorumuzda oto koltuğa 10 kilo olmadan önermiyor napacağımı şaşırdım bolur fikir verin elim ağayım şaşıyor
kirikkalp meleksaymazz diğer bölmesine koyun ? Travel sistem ise benimki de ağlıyordu diğerine koydum önünü çeviriyorum öyle sağa sola bakıyor
Tansukiz meleksaymazz aracınıza 1-2 adet çocuk şarkısı atın kırmızı balık falan dinlesin elma armut gibi de meyvelerden verin ben bu şekilde 2 saat rahat gidip geliyorum
[silindi] meleksaymazz puset 1 yaşındaki çocuğa olmaz ya , bizimki 8.5 kilo biz oto koltuğa geçtik doktora göre değil bebeğinizin rahatlığına göre hareket edin bnce
Mree meleksaymazz 1 yaşındaki çocuk pusete boy olarak nasıl sığar ki? Bence siz çocuğunuzun rahatlığına göre karar verin. Kaç kiloydu acaba?
kirikkalp meleksaymazz kusura bakmayın adı aklıma gelmedi ya 🤦🏻♀️😂 bi dakika benimki travel sistem o yüzden söyledim
meleksaymazz Tansukiz inanki neler verdim neler açtım ama nafile hepsini attı şimdiye kadar böyle olmayınca şok bocaladım ya tatile gitcez bide nasıl olcak bilmiyorum
Ballilokmam11 meleksaymazz yani 1 yaşındaki çocuk zor sığar ki benim kızım 1 yasinda sığmıyor söyle yapabilirsiniz oto koltugum 3 kademeli puset gibi biraz daha oturur ve dik konumda öyle bir koltuk alıp puset kısmını ve yarı oturur kısmını kullanabilirsiniz bebeğiniz rahat olmadığı için ağlıyordur çünkü kizimda puset kullandığımda ağlıyordu ne zaman oto koltuga geçtik çok güzel yolculjklarimiz oluyor
Esross10 meleksaymazz 0-36 kg oto koltukları var yatış pozisyonunda puset gibi olabiliylr onlardan alabilirsiniz. Ben öyle yaptım tek başımıza bir yere gideceğimiz zaman rahat oluyor. Oğlum 6-7 aylıkken de kullanmaya başladık. Ki oğlum yaşına girecek hala 8 kilo. Oto koltuğunu doktora sormanızda özel bir sebep var mı? Ben hiç sormadan direkt aldım yolda ihtiyaç diye ondan soruyorum.
meleksaymazz Esross10 özel değil ama pusette doğduğundan beri terleyince hocama tatile gideceğiz oto koltuğa geçebilirmyim diye sordum oda önermedi
1meowmam meleksaymazz sırt kısmına müslin örtü koyabilirsiniz bizim de terleme oluyor bir süreden sonra klima açılınca da terleme olayı kalkıyor. Uzun yolculuklarda arada sırada çıkarmak gerekli.