nessslis 14 aylık bebeğim var yemekleri yiyor artık mamayı da bırakmak istiyorum gece maması olarak ne yapabilirim yulaflı veya muhallebili şeyleri yemiyor onun yerine ev yapımı meyveli yoğurt yada sadece yatmadan meyve versem acıkır mı bilemedim ?
bikupakahvee nessslis doktorunuza sorup bırakın bence mama içen bebeklere 2 yasa kadar devam etmesi öneriliyor canm
ArvenMom nessslis kızım da 15 aylık olmak üzere bende bıraktırmayı düşünüyorum kışa doğru prematüre doğdu emin olamıyorum günde 2 defa içiyor ama bazen inat edip aranıyor bu yüzden biraz daha bekliycem sanırım ben muz meyve parçacıklı granola ve pekmez tercih ediyorum uyumadan 1 saat önce ve gece hiç uyanmıyor bazen yoğurt katıyorum o da güzel uyku yapıyor
livanurvealpinannesi61 nessslis daha küçük 2 yaşa kadar uyumadan formül verilmeli. Yemeğin yeri ayrı mamanın yeri ayrı yani. Anne sütü almıyorsa 2 yaşa kadar formül mama verilir zaten. Yemek yiyor diye mama kesilmez. Muhallebi VS ağır gelir zaten sağlıklı değil
nessslis [silindi] bunu alıp deneyeyim bu tarz mamalar hiç kullanmadım su ile yapılıyor içinde ki toz değil mi
nessslis livanurvealpinannesi61 bebeğim emiyor ama çok sütüm olmadığı için mama başlamıştım zamanında zaten gece sürekli uyanıp emiyor doktorumuz bırakabilir ama bırakmıyorsa da iki yaşına kadar devam etsin demişti zaten günde bir defa ve sadece yatmadan çok az 90 cc içiyor çok da mamayı sevmiyor açıkçası o yüzden gece mamaları deniyorum