Seliminannesi32 15 gün oldu sipariş vereli hâlâ gümrük sürecinde diyor geç gelen var mı aranızda normal mi sizce
Birdunyabircennetannesi Seliminannesi32 Bende vereli 5 gün oldu baya bekleyeceğiz sanırım😅 İnşallah gelir
livanurvealpinannesi61 Seliminannesi32 bizde sipariş verdik inşallah eylüle gelir 😬😬🤣 okul için çanta vs aldık geç kalmaz inşallah 🤣
Gamzelibulut Seliminannesi32 gümrükten çıktıktan sonra hemen geliyo merak etmeyın benim kargom cumartesi geldi cuma günü gümrükten alındı ertesi günü ulaştı 18. Gün teslım aldım yanlış hatırlamıyorsam
Hlalhlalhlal Seliminannesi32 şunu da belirteyim kızıma kendime iç çamaşırı saat gözlük falan almıştım gelen herşey çok iyi geldi saatin 50 lira olduğuna kimse inanmaz
Seliminannesi32 Hlalhlalhlal hmm bazı ürünler güzel gibi bazıları dandik sanki ne aldığımı da unuttum bakalım iyi mi gelecek ürünler
Birdunyabircennetannesi Kuzucukhanim1289 2000₺ alt limit Vergisiyle 3260₺ tuttu toplam 2300₺ harcadım 960₺ vergi çıktı
Seliminannesi32 Gamzelibulut Aaa ama siz İstanbul da oturtuyorsunuz dur belkicben Isparta da oturuyorum😀 bakalım gelsin de nihayetinde 😄