sezer2022 papatya0909 arkadaşım çalışıyor ama normal işe gider gibi, odasının kapısını kilitliyor, öğle molasına kadar çağrı alıyor,, çocuklarına bakmaya annesi geliyor yani düşündüğünüz gibi değil
ElisaMom_ papatya0909 yukarıda görsel paylaştım canım uygulamaları indirip üye oluyorsun günlük veya haftalık anketler gelip dolduruyorsun bazen 5 bazen 10tl bazen daha fazla miktarda anketler oluyor,minimum seviyede yaptıktan sonra paranı hesabına aktarabiliyorsun😍
denizz42 ElisaMom_ güvenilir mi bu anket ya şu annindirdim burdan görünce ama bizimle alakalı bilgiler istiyor doğru mu ilerliyorum acaba
ElisaMom_ denizz42 ben kendim kullanıyorum canım güvenilir ve kaç defa para aldım uygulamadan güvenilir olmasa asla önermem 🌷
denizz42 ElisaMom_ şu an bitirdim 2000 para puan gözüküyor biraz açıklayabilir misiniz paraya nasıl dönüşüyor ne kadar yapmam gerekiyor sürekli girip kontrol mü etmem gerekiyor bu arada bilgiler için teşekkür ederim
ElisaMom_ denizz42 survey mobilden bahsediyorsunuz sanırım 5000 olduktan sonra 50 TL oluyor IBAN bilgilerinizi yazıp parayı çekebiliyorsuniz veya hemen çekmek istemiyorsaniz biriktirip daha sonrada çekebiliyorsuniz
denizz42 ElisaMom_ evet teşekkürler birde cevapla kazanda referans kodu istiyor sanırım paraya çok ihtiyacım var 😂
ElisaMom_ denizz42 hemen atayım canım,valla akmıyor ama damlıyor şahsen kendime az da olsa harçlık çıkartıyorum,bı kaç zaman sonra uygulamaları tamamen çozersiniz ve telefonunuz sürekli güncel olsun anlık anketlerden haberdar olun
Coynes Evden iş bana da cok lazim acikcasi bu anketleri denedim parasi cok az malesef evde elektrik prizi yaptik esimle 1000 tanesi 450 tl idi ve bir cok parçayi birbirine bağlamakli bir seydi hala para alamadik. Sonra burdaki arkadaşlar vasıtasıyla ile cagri merkezi isi gordum ve basvurdum yaklasik 5 gun calistim esim vardiyali calisan birisi o evdeyken idare ettik ama esim evde yokken cok zordu kızım 10 aylik sabah 9 15 calisma saatlerimdi surekli cagri geliyor 80 cagriya cevap veriyordum Sadece cagriya cevap vermiyor bir yandan kayit oluşturuyor bir yandan musterinin takip numarası ile gönderisinin durumuna bakiyordum Yarim saat bir molay oluyor ondada suan cok yoğunluk var molalar sonra kullanılsin dediler. Ayrildim ben. Merdiven siliyorum artik ayda 1000 tl asansor yok O kadar zorki hersey hala daha ariyorum is Bu arada ist günlük isler oluyor sirketler ya temizlik ya cay servisi icin eleman aliyor Bazi sirketler ise yoğun zamanlar icin mağazalara satis icin eleman cagiriyor onlarda 950 tl Bunlar disinda ne yapılır bilmiyorum benim cok ihtiyacım var