kasimonbes Kızlar selam, Yakın zamanda taşınma sürecim başlayacak. 3 4 tane nakliye ile görüştüm en düşüğü 50 bin. Ankara İstanbul. Eski nakliyeyi aradık 30 bin dedi. Sizlerin taşınma süreci nasıldı? Nakliye fiyatlarınız neydi? Birbirimize fikir olsun 🙏🥰
pinar61 kasimonbes Trabzon da yürüme mesafesinde olan biyere taşındım 5 dk yok Nakliye ye 8 bin verdik
farelikoyunkavalcisi kasimonbes bartın Şırnak 46 bin verdik ama bizi çok yordular bir türlü getirmediler eşyayı yok personel yorgun yok araç yok kötü bir deneyim oldu 😭
caylavyu kasimonbes İstanbul Avrupa yakasından anadolu yakasına taşıncam 2-3 aya ortalama fiyat 20-25 bin dediler😑
Asyaveannesi04 kasimonbes teyzem sadece bir koltuk takımına 5 dklık yere 4 bin verdiler bugün şok oldum 2 tane tekli bir tane 3lü koltuk🤦🏻♀️
kasimonbes AnnaKurt yok artık valla bu ekonomi bu yüzden böyle oluyor. Ama haklılar da akaryakıt kaç para olmuş 😓
kasimonbes farelikoyunkavalcisi valla nakliye firması da çok önemli cidden. Ben istanbuldan Ankara’ya taşınırken bununla taşınmıştım en son bunu aramak zorunda kaldım. Diğer hepsi 50 den açıyor eşyaya göre de yükselebilir fiyat diyor. Bi de en düşük fiyat 50 diyorlar pes
kasimonbes AnnaKurt ya evet sonradan düştü jeton benimde niye o kadar fazla para almışlar araştırdın mı başka nakliye
kasimonbes caylavyu vallahi canım iyi demişler baksana bir sokak öteye 16 bine taşınmış arkadaş 2 dk yürüme mesafesi diyor. Bende 30 bine anlaştım inşallah değişmez