Abdisumeyye Bugün et sote pirinç pilavı salata ayran karpuz 🍉 🥰 fikir olur belki ama yarının yemeğinin adı yok bnmde 😂😂😄 sıcakta zaten yemek yapmak işkence
Mrt06 Abdisumeyye yemekle uğraşasın gelmiyo ki heleki evdekiler seçiyorsa💆🏼♀️💆🏼♀️💆🏼♀️ Bizde de bugün taze fasülye, makarna dünden kalan mangalda tavuk var Afiyet olsun 💛
aylizinannesiiii Abdisumeyye bolonez soslu makarna ayran aşı çorbası karpuz limonata yeter çok şükür 😂😂😂
asam Abdisumeyye aklimda tavuk tantuni vardi ama marketlerde tvuk yok 🤣 acaba ne yiyecegiz bnde cok mrak ediyorum
Kubraaybars Abdisumeyye sarımsaklı yoğurtlu makarna kavun karpuz yeter 😂 1 haftadır et pişiriyorum bıktımmmmmm sıcakta uğraşamam eşimde makarna istemişti onu yaptım
Abdisumeyye Kubraaybars ohhh ne güzel canım elinize sağlık makarna da a benim canım istiyor çok sev severiz çocuklarla birlikte eşim dahil ama o Bulgurcu,😂😂
chemstrymom Abdisumeyye domates çorbası, hamburger(dışarıdan guvenip yiyemedigimiz icin ekmegine kadar evde yapıyoruz.)birde içecek afiyet olsun.
Abdisumeyye chemstrymom geçende ben yaptım hamburger çok güzel oluyor ya ekmeğini dışarıdan almıştım sadece
zeynepyusufaslan Abdisumeyye soğuk çorba (mercimekli nohutlu erişteli adı neyse )😅 bamya (dünden) yeşil fasülye , bulgur, karpuz
Abdisumeyye Seftalikokuluhikayem20 bende dolma yaparım olmazsa yarın cacikla ama eldiven almam lazım elime hiç yaramıyor ya egzama var elimde
Abdisumeyye mematiii bende geçen yaptm taze fasulye ama biraz daha var kavursam mi acaba afiyet olsun canım benim
Damla_eflin Abdisumeyye Sulu et Sebzeli pilav Közlenmiş patlıcan mezesi Kola Oglumada biber dolması❣️
hayalperest__ Abdisumeyye çocuklra çorba biz kahvaltı 2 haftadır misafirim vardı yoruldum biraz mola 😂😂