16 aylığız 3 gündür huyu suyu birden bire değişti düşmeyen ateşi vardı doktora götürdük herhangi bir şey çıkmadı geriye diş kalıyor dedi birkaç gündür de elleri hep ağzındaydı neyse mahvetti beni ya asla durmuyor kucağımdan inmiyor tuvalete gidemiyorum bırakmıyor beni deli olacağım sinir krizi geçireceğim artık sakin kalmaya çalışıyorum anlamaya çalışıyorum ama yok bir şeyler veriyorum atıyor vuruyor kırıyor sabır sabır demekten yoruldum parka indirdim değişiklik olsun temiz hava alsın diye normalde kedi delisi olan kızım ğeşlerinden koşan kzıım kucağımdan inmedi salıncak çok sever ona da binmedi artık gerçekten yeter diye bağırasım geldi yani annemde durmuyor babamda durmuyor ikisini de çok çok sever onlara da gitmez oldu ne yapacağımı şaşırdım önüne dizmedipim oyuncak kitap kalmadı asla yüzlerine bakmıyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum annelik ne zormuş ya gerçekten yetmediğimi hep düşünürdüm ya bi insan bi çocuğunu nasıl sakinleştiremez nasıl uslu oldurmaz mutlu edemez ya yapamıyorum beceremiyorum kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum