gokcemericc Bebeğim 5 ay 10 günlük. Gündüz uykusunu 3 kez yapıyor. Toplam 2,5- 3 saat uyuyor gündüz. Gece uykusuna 21:00a yatırıyorum. Sizinkiler gece uykusuna kaçta yatıyor ?
avmina gokcemericc benimki 4 ay 8 günlük, sabah 7-6:45 civarı uyanıyor, akşam 9da gece uykusuna yatıyor. Tabi ki gece uykusu kesintisiz değil emzirip uykuya devam ediyo 2-3 saatte bir 😢gündüz de 5-6 saat uyuyor sallanarak, sallamasam uyanıyor
aysebb gokcemericc Benim kızım 9 aylık oda 4. ayından beri sabah 6.30-7.00 gibi uyanır. Hala 3 uyku yapıyor toplam 2,5-3 saat oluyor gündüz uykusu. Akşam ise 20.00-21.00 arası yatmış oluyor
k26 avmina benim kızımda 4 ay 14 günlük. Gece uykusuna bir türlü gecemiyor. Sallıyorum emziriyorum yok o kadar inatlasiyor ki gerçekten çok yoruldum artik. Gündüz de öyle. Bugün yarim saat yarim saat 3 defa uyudu
bskngulcan 5ay 20 günlük akşam 9bucuk on gibi uyumus oluyor.ben gündüz uykusuna yatıramıyorum ya 3-4uyku yapıyoruz ama maksimum 20-25 dk uyuyor hiçbir iş yapamıyorum kendime vakit ayıramıyorum sıcaklar bi yandan dişi patladı bi yandan zaten uyumuyordu hepten uyumuyor🤦♀️
avmina k26 ben de aynı şekilde gece uykusuna geçene kadar savaş veriyoruz. Demek ki bu dönem böyle. Sallayarak emziriyorum beyaz gürültü açıyorum yine de ağlaya ağlaya uyuyor
k26 avmina geceleri beşikte dönmekten uyku uyumuyor. Sürekli dönmek istiyor. Dönünce yüz üstü uyusun tamam diyorum sonra ağlıyor. Büyüme ataklari diyolar
adaatuna gokcemericc 4.aya kadar 18.00 7.aya kadar 19.00 Şuan 9.5 aylık 19:30 gibi yatağa geçeriz 20.00 olmadan uyur