Minikbiiranne https://hizliresim.com/hntwl76 Kızlar köprü kaplama diş yaptıracağım bu tarz köprü yaptıran oldu mu aranızda yarısı kırık dişi köprü kaplama yapıyorlar mı
LadyGaddar Minikbiiranne Dişten korkma bu kadar Dişsiz olmak daha zor Sen söylemeden de kim bilecek dişinde takma var yada yok Artık diş yüzünden burda meşhur oldun 🙈 Ben rahatsız değilim şahsen Yaptır sen de kurtul budakilerde 🙈
ArvenMom Minikbiiranne diş utanılacak birşey değil bi kaç aya bütün dişlerimi zirkonyum yaptıracağım yaptırın siz de rahatlayın çok takılmayın bu kadar hayat kısa yaşamaya bakın bu kadar kafaya takmayla hasta olursunuz
elbay53 Köprüde aradaki sıkıntılı dişler cekılır başta ve sonda sağlam dişler contayla kesılıp küçültülür ve köprü o dişler sayesınde ağızda kalır..nasıl bı şey var aklınızda bilmiyorum ama…
Minikbiiranne LadyGaddar kız konum o değil bacım onu aştım artık benim dediğim bu tarz oluyor mu yapıyorlar mı onu sordum 😂
ikibaloglanannesi Artık yaptırın şu dişi. Sürekli diş postu açıyorsunuz. Diş çektirmek diş yaptirmak utanılacak bir şey değil. Önceki postlariniza utanıyorum yazmışsınız da..
elbay53 ikibaloglanannesi ay yıne mı o kadınmış.. ben de kullanıcı adına dıkkat etmeden saf saf cevap verdim..ay gına geldi..yaptırsa da tüm anneler olarak kurtulsak diş postlarından
Minikbiiranne ArvenMom yok canım kafama takmıyorum sadece bu tarz diş yaptıran var mı ondan sordum aştım artık takmıyorum kafama yaptıracağım böyle yapıyolar mı iki diş için iki diş yeterli geliyor mu kesmeleri acaba senin yarısı kırık dişin var mı yaptıracakların arasında canım
Minikbiiranne Laviestnul ön dişte 6 tane var ama bi diş için mi 6 diş kesildi canım yoksa bu tarz mı kesildi
Minikbiiranne elbay53 offf ben onu mu dedim gına geldi filan okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz yoksa okumuyor musunuz anlamadım yaniiii yaptıracağım için açtım zaten postu offff
Minikbiiranne Yenianne17 ayyy kız git buraya kusma batırdın be her yeriiii postumu da batırdınnnn pissss git başka yere kusssss 💩💩
Minikbiiranne MoonCrystal ne güzel işte kayınvalide hakkında konuşulmuyor kimse de günaha girmiyor gıybet edip sizi büyük bir dertten kurtarıyorum teşekkür edeceğinize 😂😂
LadyGaddar Minikbiiranne Onu senin diş yapina göre doktor karar verir , Gidince sana seçenek sunar implant köprü vs vs oluru neyse onu yapar