VahsiKelebek_ Merhaba ocean microfer aldım bebişim dört aylık ama 4-6 yaş için uygundur diyor. Nasıl kullanılacağına dair bilgisi olan var mı? Sağ olsun eczacı da bir şey bilmiyordu da
Aksoylu24 VahsiKelebek_ kilo başı 1 damla olarak kullandık biz. Mesela oğlum 7 kiloyken sabahları 7 damla olarak veriyordum
Miracinannesi_ VahsiKelebek_ aaglik ocağının verdiği kaç damlaysa oceanda karşılığını vermeniz gerekiyor mesela 10 damla ferrum yerine 40 damla ocean veriyorum
yagmuryigitalp VahsiKelebek_ doktorumuz bize kilosunun iki katı vermemiz gerektigini söylemişti 9450kilosu 18damla
VahsiKelebek_ Aksoylu24 sizin damlanizin kutusunda da 4-6 yaş için uygundur yazıyor mu? Kırmızı kutu üzerinde fil var
altintopp E bizim doktorumuz kilo başına 2 damla şeklinde verdiriyor, oğlum 8 buçuk kilo 17 damla veriyorum 🙄
Usnac1995 VahsiKelebek_ Öyle yazıyor zaten ama bebeklere veriliyor. Hatta ben kilosuX2 damla diye biliyorum. Mesela 7 kiloysa 14 damla şeklinde. Bana 4 damla ver demişti hemşire, o yüzden kanı hiç yükselmedi oğlumun, sonra şurup kullandık o yükseletti
VahsiKelebek_ Usnac1995 anladım teşekkür ederim iyice araştırdım nasıl vermem gerektiğini de ogrenmjs oldum sağ olun
VahsiKelebek_ sna44 kilo başına iki damla veren de varmış tek damla veren de nasıl vericez bilmiyorum
Mryasmin Kutu üzerinde öyle yazıyor evet doktorum kilo başına 2 damla önermişti. Bende senin gibi düşündüm doktora sordum birşey olmayacağını takviye gıda olduğunu söylemişti