merveumayhafsa Evet kızım yürümüyor kendi koltuklara tutunup kalkıyor ama oturamıyor korkuyor koltuktan tutunup ilerliyor ellerinden tutuyorum yürüyor tek başına durmuyor bile ayakta ama anlamadım yaşayan var mı acaba
Kuzeynepp merveumayhafsa acele etmeyin bnm oglum 17 aylıkken yürüdü o zamana kadr parmak ucunda duruyordu sıralama bile yapmıyordu . Ne zamn hazır hissederse o zman yürür saglıklı olsunlarda🙏
Zeliff merveumayhafsa bir yerlerden tutunarak yürüyebiliyorsa yakındır yürümesi. Benim kızımda elinden tutmazsak korkar otururdu olduğu yere zamanla alıştı.
maygirl merveumayhafsa 18.ayankadar zamani war bosuna endise etmein..tutunup kalkiyor tutunarak siraliyor ise korkmayin
merveumayhafsa Kuzeynepp evet evet sağlıklı olsun Önceliğim kesinlikle o Elhamdülillah teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Alya94 Benim kizim 16 aylik daha yurumuyor. Siraliyor ve tutunarak ayaga kalkiyorsa sıkıntı yok zamani gelmemistir daha.
543368 maygirl benim kızımda 14 aylık tutunarak ayağa kalkıyor koltuktan tutunup yürüyor koltuktan tutunduğu sırada ellerini bırakıp seviniyor ayakta durabildigi için elimden tutup te ti terk diyor hevesli gibi ama ben yurutmzsem cesareti yok gibi korkmalimiyim acaba
yemreninannesi merveumayhafsa benim oğlum da 16 aylıktı tamamen yürüdü ama benim oğlum çok korkuyordu sürekli düşüyordu her şeyi erken yapmıştı o yüzden çok düşüyordu sonra ben internetten araştırdım çocuğu bizim yatagin üzerinde eşim karşıya geçti ben de karşısına geçtim çocuğa adım attırdık güveni geldi sonra koltukta aynı şekilde yere koyunca yapmak istemedi sonra bu şekilde ona cesaret verdik o şekilde yaptı yürüdü
merveumayhafsa yemreninannesi dediğinizi yapıyoruz sürekli güven vermek amaçlı aynı dediğiniz gibi korkuyor bekleyip göreceğim artık
merveumayhafsa 543368 korkma bence korkuyordur sen güven veriyorsun annesi olarak ya ona oda bunun bilincinde bence 18 aya kadar sıkıntı yokmuş sonrası için diyorlar inşaallah yürürler sağ salim Vaktiyle