Tuake Kızlar merhaba ben doktorları bilmiyorum ama bebeğimin kontrolü için doktor önerebilir misiniz memnun kaldığınız iyi olan doktorlardan
tugcekin_ Tuake yalnız aşırı ilaç bağımlısı o kadar çok ilaç yazıyor ki ve parabenli ilaçlar hayret ediyorsunuz, aynı hastane de yasin karakaş var tavsiye ederim en azından temiz içerikli ilaç veriyor
Hlal-3 Tuake merhaba parkhayat hastanesi savaş bey doğduğundan beri onunla takipteyiz tayinimiz çıktı şuan gidemiyoruz tabili ama imkanım olsa yine yine ona giderim
[silindi] Tuake dogdugundan beri 8 senedir oglumu goturdum halada devam ediyorum. Kizimda 15 aylik dogdugundan beri asiye hanima gidiyoruz
Tuake [silindi] valla maşallah ya benim kızım 7 aylık da kontrole götürsem bundan sonra öyle kabul eder mi
Tuake tugcekin_ valla kadına gittim kadın direk ve ne oldu dedi biz içeri girer girmez ne oluyor dedim içimden eşim zaten tavrını beğenmedi girmemizle çıkmamız bir oldu gibi bir şeydi
Tuake Hlal-3 bilmiyorum ama orada Vildan diye çocuk doktoru da vardı o güzellik merkezi açmış da gitmiş onu biliyorum 😂
feyzanuur Tuake vildan hanım nereye geçmiş biliyo musunuz ya biz de ona gidiyoduk hastaneden ayrılmış