Kızlar sizinle de paylaşmak istedim belki okuyan ve faydası gören olur doğum sonrası veremeyen annelerim🫂
3 ay önce 86 87 kilo arasındaydım ve abur cubur çikolata çok seven birisiym çocukluğmdan beri yani onlar yüznden kilo alırım bide 2.bebeyi de sezeryanla doğum yaptm ayrı bi kilo ödem şişlk bi şekildm yani sürekli tatlı şeyler canm istyordu evde abur cubur yoksa reçel yiyodum bastrsn dıe şekerim düşüyordu yada emzirdğimden öyleydm..ama baktm bitecek gbı değil bu iştah hemen bekarken ki kullandığım maydanoz limon kürü ile başladım ibrahim saraçoğlu’nun aslında inanmazdım ve düzenli yapmzdm ama bekarken onun sayesinde 75 76 dan 58e düşmüştm
2 hafta bynca düzenli yaptm kahvaltıdan yarım saat önce içiyoruz zaten zor kahvaltı yapasın geliyor mutlaka ve mutlaka ennnn önemlisi suu ‼️ 2.5 lt mataram var onu sabahtan dolduruyorum zorlada olsa içiyorum sürekli o ikindine bitmiş oluyır yarım daha dolduruyorum 2.5 3 lt su oluyor günde
Kahvaltıda 1 yumurta zeytin peynir domates vs anam babam usulü yani bir lokmalk da ekmek çünkü yumurtayı sade yiyemyorum 🥺öğlen yeşil çay içiyorum kendime yemek pişiresm gelmyor benim acıkırsam çocuklara yaptğm çorba veya yoğurttan kaşklyorum yani aslında biraz boğaz tutmamız gerek aç kalmadan mide bu şekilde küçülüyor canın istese dahi yememeye başlıyorsun
Maydnz limn kürü ödem atmada zayflamada Karacğer yağlarna birebir ama 2 bebeği olunca üşenip bıraktm
Bi arkdşmn kullandığı detox çay aldım feridun kunağın şuan 2 kutu bitmeye yaklaştı.. 3 ay gbı bir sürede 13 kilo gitmiş dün kaynanagilde tartldm 72 geldim🥲🙏🏼🙏🏼her gören iyi zayıfladın iyi oldu flan diyor o detox çayından hemen kaynana da aldı oda 102 kilo bakalım tutabilirse tabi kendini faydasınk müthiş görecek 🤣🤣bekarken giydğim ve doğumdan sonra paçamdan çıkmayan pantolanlar artık oluyor ama hedefm 64 65 olursam yeterli bana 🫂🥰 kollarm da incelse tamamım😍
Yapabilen olursa Leslie de süper daha öncelerden biliyorum şuan bebelerden maalesef ona sıra gelmyor onların peşinde koşmakta bi spor bencee
Belki ihtycı olan olur yazayım dedim uzun oldu 🌹🌹🌹🥰