morkelebekk54
Defne,m güzel kızım, sen bu satırları belki bir gün ileride evlenip yuvanı kurduktan sonra yavrunu kucağına alıp okuyor olacaksın. İnşAllah çok güzel bir yuvan çok güzel bir eşin olmuş olur tabi bu süreçlere gelmeden önce şu an daha 10 günlük cennet kuşusun. O kadar güçlü bir kızsın ki bunu daha anne karnında düşük riskim olduğunda benden kopmadığında ve halan olacak o kadın beni saatlerce sancı içerisinde kıvrandırdığında erken doğum riskim olduğunda yine savaşıp tam gününde geldiğinde anladım. Hayat çok zorlu bir sınav düşeceksin, kalkacaksın, güleceksin, ağlayacaksın, korkacaksın, şaşıracaksın. Ama bu koşulda kafanı her çevirdiğinde anneni bulacaksın başka kimseyi değil ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar. Tüm acılarını ağrılarını sancılarını 9 ay boyunca çektim hiç gıkım çıkmadı bir kez olsun Allahım ben pes ediyorum diye isyan etmedim. Ettirmedin. Umarım ilerde ailene, dinine, sevdiklerine çok bağlı bir kız olursun ve hayatla daha anne karnında savaştığın gibi en zorlu mücadelede bile pes etmeden savaşırsın çünkü annen senin için herkesi karşısına alıp savaştı. Bu hayatta hiç olmaz dediklerin olacak, şaşmam diceksin şaşacaksın, beşmem diyeceksin beşeceksin çok haksızlıklar yapıcaklar belki dışlayacaklar çok üzecekler ama korkma benim her zaman elim daima sırtında olacak.
Seni canından vazgeçicek kadar çok seven annen.. 30.Temmuz.2024 02:05 Yanı başımda uykundasın minik kelebeğim 🦋❤️