Basturk69 Bebeğimin 7 saattır düşmeyen bi ateşi var calpol veriyoruz ılık duş aldı eklemlerini sirkeli su yapıyorum daha ne yapabilirim bir türlü düşmüyor ateş hastanedede damar yolu bulamadılar serum takamadılar kan alamadılar
tchrhcr03 Basturk69 Lütfen şirk etmiş limonmuş yapmayın. Dış ateşi düşürür iç ateşi yükseltebilir. İnce giydirin duşa sokun çok soğuk olmasın ılık yeterli. Alnına, koltuk altı ve kasıklarına bez koyarsınız. Bir de ilaç… Eğer hala geçmiyorsa doktor yolu göründü demektir.
zeyzey001 Kaç aylık diş olabilir bizimde geçen hafta 2 gün boyunca düşmedi ateş 38 i geçmiyordu. Gündüz havuz almıştık onun içinde oynadı oyalandı raharlamıştı gece de sürekli eklem yerlerine soğuk kompleks uyguladım ilaçların faydasını hiç görmemiştim yoksa 🤷♀️
Basturk69 zeyzey001 5 ay 5 günlük boğazında hafif kızarıklık var dendi tahliler alınamadı serum takılamadı damar bulamadıkları için hala ayaktayım sirkeli su yapıyorum sürekli
dgncgl Bizde de aynı durum var. Dünden beri ateşi var, ilaç verdiker calpol ve antibiyotik. Fakat ateş hiç tam manasıyla düşmüyor. 37 lere iniyor, 2-3 saat içinde yine çıkıyor