Sksjsjjsks Kızlar kızımın aniden ateşi çıktı dişten mi neyden olduğunu anlamadım mınamol diye bir şurup vermıslerdı onu verdim ama şu an ateşi 39. Başka ne yapabilirim ılık duşta aldırmıştım uyumadan
ikiprensesannesi3850 Sksjsjjsks bnm kızımda 1 yasında hiç dişi yok dün sabah aniden çıktı ates 1 haftadır antibiyotk kullanıyoruz ama neden oldugunu anlaymadm atesin üstünü cıkardım dolven verdim heryerini ıslattım smdi düştü hemen dis atesi 38.5 geçmez diyolar belki enfeksiyon vardır bilemedim cok geçmis olsun
Sksjsjjsks ikiprensesannesi3850 yaaaa benimde kızım 11 aylık cok teşekkür ederim size neye dayanarak verdiler antibiyotik peki ?
ikiprensesannesi3850 Sksjsjjsks boğazları sismişti 1 hafta oldu kullanıyoruz hiç atesi olmamıştı ama dün sabahtan belli atesleniyor 1 yasında ve hic dis cıkarmadı ona bağlıyorum bende ama yarın doktora götürcem bakalım sizde götürün bi yinede enfeksyn olabilir içiniz rahat etsin❤️
ikiprensesannesi3850 ikiprensesannesi3850 eklem yerlerine pamuklu bez koyun suruba destek olarak cabuk düsücektir atesi
Sksjsjjsks ikiprensesannesi3850 götürecem sabah mutlaka çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun 🙏
Sksjsjjsks [silindi] makattan ölçtüm eminim de annem gilde memleketteyim eşim yok ve beldedeyiz babamın arabası da yok o yüzden bekliyorum aslında en son taksi çağırıp götürürüm düşmezse 1 saate ya