alpege7 Arkadaşlar bakıyorum da herkes aslan koymus Bende isim konusunda kararsız kalanlardanım aslan ile Alperen ismi konusunda Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
Minel-inannesi alpege7 ben çocuklarda eş anlamlı isimleri seviyorum ya. Berenin anlamına uygun bi isim seçebilirsiniz☺️ saglikla kucaginiza almak nasip olsun inşallah
alpege7 Miracinannesi_ ne bileyim eşim aslan isminde duruyor bense kızım beren olduğu icin Alperen güzel olur diye düşündüm Aslan isimli bebeklerde genelde cok heybetli güçlü karakterler genelde Farklı bir isim düşünemedik kız da kararsız kalmadık ama oğlumuzda bu iki isim arasında git gel yaşadık
Miracinannesi_ alpege7 beren ismiyle birlikte kullanilinca kulağa hoş geliyor bende aslan olsun istemiştim:)) esim efe diye tutturunca aslan efe olmadı tabii.. alternatif olarak beren ismine uyumlu evren ismini de düşünebilirsin
cansu3545 O kadsr çok aslan var ki bende bu yüzden koymsdım ileriyi düşünerek büyüdüğü xaman sınıfında bile birden çok aslan ismi olacağına şimdiden eminşm 😁
alpege7 cansu3545 hahaha bende öyle düşündüm sınıfa girecek 7-8 tane aslan isimli çocuk eskiler böyle isimler koymuyordu şimdi çıktı bu 😀😀😵💫😵💫😵💫😵💫