buss__ papatyaam kendinize yetıskin onunkine çocuk uygulamasını indirip bildirimleri gıxleyın onun telefonundan ve uygulamayı gızleyın
mirayyldrm19 papatyaam artik wp de konustugun kisiyi gizleyip sofre koya biliyorsun belki birisine nude foto attı
papatyaam mirayyldrm19 telefonu alsam bile görmüyor muyum şifreli mesaj nerede kalıyor onu tam anlamadım onun WhatsApp da bağlanırım ama acaba bir şey mi izliyordu bi saniye hemen çıkış yaptı anlamadım
Birdunyabircennetannesi Hiç doğru gelmiyor bu bana Yani eşiniz yapsa? Arkadaşınız size özelini anlatmıştır sonrasında bunu öğrense? Eşinize ve arkadaşına saygısızlık oluyor bu
papatyaam kirikkalp uygulama çocuklar için kullanıyorlar mış yorumlara baktım pek memnun kalan yok aslında bide kendi telefonunda görüp siler başka bir tane biliyordum adını unuttum bakıcsm şimdi
mirayyldrm19 papatyaam hayir kimse goremez kendisi şifresini yazmadiktan sonra mesajı kilitle diye özellik var istedigin kişi için sonra o kilide sifre koyarsan hic bir sekilde gözükmez parala olmadan wpsini kendinize heyklerseniz görürmüsünüz bilmiyorum orasını
mirayyldrm19 papatyaam sizin için denedim eşimle sohbetimi kilitledim kilitleyince mesaj kısmını üste kaydirinca kilitli masaj diye çıkıyor ama sifre koyarsan asla bulunmuyor ben hala bulamadim nerden açıldığını 😂
papatyaam mirayyldrm19 bnde denedim mantıkan ztn kişi girmek isticek görünmez olmaz yani ama WhatsApp temiz bnce hiç bir şey yakalamadım