Bebitomm Bu hafta içi görüşmeye gideceğim ama fiyatlar ne kadar acaba ben antalya da ikamet ediyorum birde kreş mi daha iyi olur anaokılu mu? Daha önce hiç gitmedi oğlum ilk olacak yaş üç
Mom0008 Bebitomm Antalya’yı bilmiyorum ama İstanbul’da 12500 en içine yatan yerler bide kırtasiye ücreti istiyorlar 12000 tl bir kere sene başında en kötü yer 9000 dedi oda yarım gün
Alya-Sena Bebitomm istanblda mahalle arasi tek katli bir kres e sordum yarim gun 10 bin dedi. Şok oldum ahim sahim biyerde degil yani
Bebitomm Mom0008 kırtasiye masrafı çok fazla belki oğlum sevmeyecek gitmek istemeyecek bir süre sonra böyle bir talep olursa kreşe veririm
GezginPaNDa 8 dan başlıyor 50 bine kadar gidiyor. Ücretler çok değişken. Siz hangi seviyede bir yer arıyorsunuz
Bebitomm GezginPaNDa ilçe olduğumuz için burada fazla seçenek yok ama yorumları iyi olan bir yere gideceğim görüşmeye
Mom0008 Bebitomm evet bende düşündüm onu bu sene bekleyip seneye devlete vereceğim 4 yaşta bu senede alıyorlar ama devlet içim küçük şuanlık belki kafama uyan yer olursa vereceğim çünkü o ücretler kuruma göre çok fazla yani değmez o parayı vermeye