Egemenn Kizlar ya bebeqim bi kac kere aqladi aqlayinca nefesi gitti toparlayamadi kendini yuzune falan ufledim anca gelebildi kendine neden olabilir bileniniz varmi bi kac kez tekrarladi kansizliktan olabiliyomus diye bi duyum aldim dogrumu acaba ?
Ebruege01 Egemenn nefes düzensizliği benim oğlumda da vardı doktora gittik tospiklikten dedi 🙈 eğer tombiş bi bebekse ondan oluyomuş. Bide gazı varsa o zamanda yapıyo benim oğluş
Egemenn Ebruege01 5 ayina girecek kilosu 8 felan olmustur en son 7 kg 800 gramdi cok kotu oluyo elim ayaqim bosaliyo oyle olunca doktora gittiqinizde kan felan aldilarmi bebeqinizden
Ebruege01 Egemenn yok almadılar canım kalbine bakıldı göğsüyle sırtını dinledi. Üfürün varmı diye baktılar bişey çıkmadı çok şükür. Sende bi götür istersen için rahat eder 😊
Egemenn Ebruege01 ha unutmadn sorayim gectimi peki yoksa daha dewam ediyomu yada oyle olunca nasil geciyo biseyler yapiyonuzmu kendine gelmesi icin
Ebruege01 Egemenn çok emdiği zaman oluyo am ben müdahele etmiyorum gazını çıkarınca normale dönüyo kendi 😊