bikupakahvee Eşimle il dışı bi yerde kamp planı yapıyoruz 14 aylık kızım var uyku saatleri belli ve düzenli cesaret edemiyorum sanki yapan giden varmı ?
defmommy bikupakahvee biz geçen sene yapmıstık çok güzel geçti çok hevesli ve mutluydu kızım deneyin bence bişey kaybetmezsiniz aksine güzel geçer diye düşünüyorum
bikupakahvee Eylul301023 hevese geldim şimdi bak giderken en önemli şunları al diyebileceğiniz ne var
bikupakahvee defmommy ay çok teşekkür ederim şimdi içim rahat etti bi nebze ev ortamından uzak olmak doğa ile iç içe falan aslında kızıma da çok güzel bi deneyim olur
Eylul301023 bikupakahvee valla biz yatağını aldık besigini yerini yadirgamasin diye ama sizin ki daha büyük onun dışında hiçbir şey valla aynı ev gibi takıldık mama sandalyesi oturak aldık
defmommy bikupakahvee evet biz birde denize kenarında kalmıstık çadırla o da güzel geçmisti çok heyecanlanmıstı kzıım
Femme1 bikupakahvee çok zor oldu geçen hafta 2 gün gittik uyuması sorun beslenmesı ayrı sorun kendıme iş çıkardım resmen
ppzeynep bikupakahvee Biz.🙋🏻♀️ Düzenli olarak. Kışın neredeyse her hafta sonu. Yazın da bir hafta 10 günlük olacak şekilde.
bikupakahvee ppzeynep kendinize rutin oluşturmanız ne güzel 🥰 Sunu yanından eksik etme dediğiniz bişey varmı acaba 🫶🏻