Aysegulucar Herkese iyi akşamlar Aranızda doğum kontrol hapı kullanıpta adeti geciken var mı ya da doğum kontrol hapı adeti geciktiriyor mu bir bilgisi olan var mı ? Geçen ay 27 sinde olmuştum bu ay 1 gün gecikti.
Ezo44 Aysegulucar bende yeni kullanmaya başladım 14 gün gecikti geçen ay kullanmaya başladım bakalım ne zaman adet olacağım 🙄
Aysegulucar aysebb Çok teşekkür ederim içim o kadar rahatladı Kİ size anlatamam 😃 20 aylık ve 5 aylık bebeklerim var aklıma getirmek bile istemedim hamileliği ☺️ Korunduğum halde de olsaydı şoka girerdim artık 😃
uguremi Aysegulucar bende kullanmaya başladım daha yeni 15 gün kullandım ara kanamam oldu 4 gün bakalım nasıl ilerleyeceğiz
Aysegulucar Ezo44 Benim 2 ay oluyor ben hapı kullanmaya başladıktan sonra adet gördüm hatta 20. Günden sonra adet görüyormuşsun sanırım bende bir işkillendim acaba mı diye ama sorunca içim rahatladı gerçekten
Aysegulucar uguremi Bende ara kanama olmadı 20 günden sonra adet gördüm 1 hafta şimdi olmayınca ödüm koptu 20 aylık ve 5 aylık bebeklerim olunca aklım gitti bugünden beri sinir stres yüklüyüm 😃
uguremi Aysegulucar valla geçikince öyle oluyor bende çok korkuyurum 9 aylık bebeğim var doktor ilk kutuda korun sonra ki kutuda korunamana gerek yok dedi bu biray bile içim ayakata duruyor Allahım isteyene versin 🤲🏻
Aysegulucar uguremi Amin allahım amin bebeklerimizi sağlıkla büyütelim de bugünden beri içim içimi yiyor gerçekten bu sıkıntıyla yaşamak beni bitiriyor 😢
uguremi Aysegulucar amin inşaAllah sağlıkla büyüsünler 💕 her kadının sıkıntısı işte sinir streste geçiktiriyor