Snowglobe Aysenur_kacar leslie yapmak istiyorum ben ama süreklilik bana göre değil. Canım soiıkılıyo hemen . 5 kilo versem yeter aslında
tosbiksmoms Aysenur_kacar bende normalde kilomdan memnunum ama eski kiyafetlerime giremeyince üzülüyorum o zamanlar 50 kiloydum şimdi 55 kiloyum karar verdim o 5 kiloyu vermek istiyorum çıtı pıtı hallerimi özledim.
kasimonbes Aysenur_kacar Leslie ile 18 kilo verdim taşınma süreci vs derken yapamadım tekrar aldım ama düzeni kurunca aldığım 7 kg da ve daha fazlasını da vericem. Akşamları çocuk uyuyunca 45 dk 1 saat yapıyordum haftanın 6 günü yani diyetisyen eşliğinde beslenme ile
Snowglobe Aysenur_kacar youtube da bakın egzrsiz gibi bi şey . ama çoğu doğum yapmış insn bu şekikde kilo veriyor ve sıkılşıyo
Aysenur_kacar kasimonbes kalıcı mı yoksa yapmayınc hepsi birdaha geri geiyor mu benim şöyle mesela ben ekmek yemiyorum yesem bile ölçülü yiyorum porsiyonları düşürmüşüm yani o şekilde
kasimonbes Aysenur_kacar kalıcı canım ben çok saldım taşınma süreci kiracı çıkmadı etmedi onunla uğraş stres derken 7 kg aldım ama tekrar başlıcam bekarken bile göremedim 63 kiloya kadar düşmüştüm. Şimdiki hedefim 57 58
feraye07 103 kilo ile başladım. karbonhidrat, şeker ve paketli gida bırakarak 95 e indim 5 haftada. Hersey yiyorum ekmek pilav makarna hariç. Şuan 4 aylik bebegim. 6 aylik olduğunda diyete baslixam. Simdilik yavaş sakın gidiyorum. Spor hiç yapamiyorum.